KOPSTOOT: Persconferentie Bare Knuckle boks event loopt uit de hand Boks Nieuws
Boks Nieuws

KOPSTOOT: Persconferentie Bare Knuckle boks event loopt uit de hand

KOPSTOOT: Persconferentie Bare Knuckle boks event loopt uit de hand

De persconferentie van Bare Knuckle FC die dinsdag werd gehouden liep aardig uit de hand toen twee vechters ruzie kregen.

Bare Knuckle boksen is al een van de eerste brute sporten, en waar de vechters berucht zijn om het vechten met de blote vuist. Tijdens de persconferentie van het BKFC 12 event liep het aardig uit de hand.

Waar de persconferentie van het event welke plaatsvindt op 21 augustus in de INTRUST Bank Arena in Wichita, Kansas rustig begon eindigde deze in een fikse ruzie. Bokslegende Shannon Briggs moest zelfs tussen beide komen.

Lekker potje knokken

De ruzie ontstond tussen twee bare knuckle boksers die er eerst we de grap van inzagen. Echter veranderde de sfeer na wat heen en weer geduw en een kopstoot. Briggs die zelf ook wel van een robbertje vechten buiten de ring houdt greep in.

De gemoederen bedaarde maar het incident zette wel de toon van wat de fans vrijdag te wachten staat. Overigens was de mooie blonde ex UFC vechter Paige VanZant ook op de conferentie van BKFC. Waar zij recentelijk een contract tekenende. Om het incident te zien even doorrollen in de video naar 10:21.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws