KO-kanon Torrez slaat keihard toe! Mept rivaal Canedo in puin (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

KO-kanon Torrez slaat keihard toe! Mept rivaal Canedo in puin (video)

KO-kanon Torrez slaat keihard toe! Mept rivaal Canedo in puin (video)

Richard Torrez sloeg op brute wijze Marco Antonio Canedo KO tijdens het Top Rank-boksevenement gisteren in het Hard Rock Hotel & Casino in Tulsa, Oklahoma. Torrez heeft zich hiermee toegevoegd in de knock-out van het jaar discussie in de bokswereld.

Tijdens het Top Rank-boksevenement maakte Torrez zijn derde prof optreden tegen zes-gevechten veteraan Marco Antonio Canedo. In de eerste minuut van het gevecht vernietigde de 23-jarige Torrez zijn tegenstander met een combinatie die deze met zijn gezicht naar de mat stuurde en volledig bewusteloos achterliet.

KO kanon

Torrez heeft nog nooit een derde ronde gebokst in zijn jonge professionele carrière. Simpelweg omdat hij zijn rivalen razendsnel KO kreeg. Torrez boekte eerder knock-out overwinningen op Allen Melson en Roberto Zavala Jr omvat. Alle drie de finishes van Torrez hebben plaatsgevonden in 2022.

Na het behalen van overwinningen in zijn eerste vier pro-gevechten, heeft Canedo er nu drie op rij verloren. De 31-jarige vechter uit Mexico is nu in twee opeenvolgende gevechten KO geslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws