Kambosos overbluft Lopez in bloedig gevecht (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Kambosos overbluft Lopez in bloedig gevecht (video)

Kambosos overbluft Lopez in bloedig gevecht (video)

Teofimo "The Takeover” Lopez kreeg een flinke nederlaag voor zijn kiezen toegediend door George “Ferocious” Kambosos, in Madison Square Garden Theatre, in New York afgelopen nacht.

WBA, IBF en WBO Wereldkampioen lichtgewicht Lopez verloor zijn titels door split decision aan IBF's nummer één gerangschikte Kambosos. Het waren twaalf met bloed gevulde rondes met beide boksers die een paar stevige knockdowns scoorde.

In de eerste ronde domineerde Lopez tot de laatste seconden toen een counter van Kambosos op de kin Lopez liet vallen voor een acht tellen van scheidsrechter Harvey Dock. In de tweede ronde kwam Lopez goed terug, maar Kambosos leek hem over het algemeen te overtreffen.

Hard gevecht

In de derde ronde bleef Lopez naar voren komen terwijl Kambosos met zijn voeten op de grond stond en met rechtse stoten counterde. In de vierde en vijfde ronde hadden beide hun momenten met Kambosos die sterker eindigde om de ronde te winnen.

In de zesde ronde liep Kambosos een snee in zijn linkerwenkbrauw op. In de zevende ronde kwam er bloed uit de mond van Lopez. In de achtste ronde was het close met bloed uit de neus van Lopez die genoeg leek te doen om de ronde te winnen en als sterkste van de twee eindigde.

Tot de laatste ronde

In de negende ronde had Lopez zijn beste ronde van het gevecht, waarbij Kambosos voor het grootste deel in de verdediging zat. In de tiende ronde liet een hoek van Lopez op de kin Kambosos vallen, die acht tellen kreeg van scheidsrechter Dock. Kambosos slaagde erin om door de ronde te komen.

In de elfde ronde liep Lopez een ernstige snee in zijn linkerwenkbrauw op van een rechtse door Kambosos. Kambosos domineerde de ronde met de ringarts die werd ingeschakeld om de snee te controleren. In de twaalfde en laatste ronde gingen beiden los met alles wat zij hadden en bloedde vooral Lopez meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws