Jake Paul te laf om tegen prof-boksers te vechten! 'Karma' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul te laf om tegen prof-boksers te vechten! 'Karma'

Jake Paul te laf om tegen prof-boksers te vechten! 'Karma'

Hasim Rahman Jr. hoefde vrijdag niet op een weegschaal te stappen. Maar hij deed het toch om een ​​punt te maken tegenover Jake Paul die hun geplande gevecht van vandaag afzegde. Waarvan deze zegt dat Paul een grote lafaard is en echte boksers ontwijkt.

Gisteren stapte Rahman Jr. in New York op de weegschaal tijdens een onofficiële weging die hij zelf organiseerde. De datum en tijd waren ongeveer wanneer hij officieel zou hebben gewogen als zijn gevecht tegen Jake Paul niet was geannuleerd.

Voor zijn team en enkele verslaggevers woog Rahman Jr. 206,6 pond, wat een misser zou zijn geweest voor het gevecht van 205 pond.Kort nadat het nieuws opdook over Rahman Jr.'s nep-weging-miss, reageerde Paul op Twitter. ,,HAHAHHAHAHAHA KARMAS EEN BITCH”, schreef Paul.

Ander gevecht

Rahman Jr. reageerde kort daarna en zei dat Paul bang was om een ​​echte bokser onder ogen te zien. Hij gaf aan dat er een kans was dat hij toch het gewicht had kunnen halen, maar als dat niet het geval was, zou een van zijn trainingspartners tussenbeide zijn gekomen. De organisatie wees alternatieven af, aldus Rahman Jr.

Inmiddels lijkt Paul al verder te denken. Hij heeft YouTube ster KSI aangeboden in te vallen voor diens gevecht op 27 augustus tegen Alex Wassabi die geblesseerd is. Echter ziet KSI idt niet zitten en wordt Paul steeds minder geloofwaardig als bokser met een reputatie van het ontlopen van echte boksers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws