In elkaar geslagen bokser voor onbepaalde tijd geschorst Boks Nieuws
Boks Nieuws

In elkaar geslagen bokser voor onbepaalde tijd geschorst

In elkaar geslagen bokser voor onbepaalde tijd geschorst

Miriam Gutierrez is voor onbepaalde tijd geschorst nadat zij volledig in elkaar geslagen werd door Amanda Serrano afgelopen weekend. Het gevecht is een van de meest schokkende tot nu toe.

De 38-jarige Gutierrez, stond tegenover Serrano in een langverwachte wedstrijd. Als Serrano zou winnen, ze zou deze het mogen opnemen tegen wereldkampioen Katie Taylor. De inzet was hoog en Serrano presteerde het 237 stoten uit te delen waardoor het gezicht van Gutierrez misvormd en bijna onherkenbaar werd.

Nooit meer boksen?

Na het gevecht prees Serrano haar rivaal Gutierrez voor haar taaiheid en incassering vermogen. Het Florida Department of Licensing and Regulation heeft deze week medische schorsingen uitgedeeld en Gutierrez een schorsing voor onbepaalde tijd gegeven.

Serrano werd via jurybeslissing aangekondigd als de winnaar met op de scorekaarten 99-91, 99-90, 100-90 als puntentelling. Hoelang de schorsing echt gaat duren en of Gutierrez ooit weer mag boksen zal de tijd moeten uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws