Hardleers! Vies trucje kost McGregor overwinning (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Hardleers! Vies trucje kost McGregor overwinning (video)

Hardleers! Vies trucje kost McGregor overwinning (video)

Kyrone Davis versloeg Martez McGregor op punten in hun 8-ronde wedstrijd op gisteren in Armory, Minnesota. Er werden wat punten afgetrokken bij McGregor voor het gebruiken van zijn ellebogen.

Niet Conor McGregor stond in de boksring, alhoewel deze al eens bewees een groot aantal rondes te kunnen blijven staan tegen legende Floyd Mayweather. Maar naamgenoot Martez McGregor, die klaarblijkelijk niet veel zin had Omer lang over te doen.

Mag niet

Kyrone Davis stapte de ring in met een record van 15 overwinningen, 2 verliezen en 1 gelijkspel, waarvan 6 overwinningen via knock-out. Dit imponeerde McGregor waarschijnlijk die een aantal keer zijn ellebogen gebruikte tot de scheids het niet meer pikte.

Wel werden dan ook 3 punten in mindering heeft gebracht in het 10 ronden gevecht. Twee juryleden scoorden het gevecht 75-74 en één scoorde het 77-72. De punten aftrek kostte McGregor volgens eigen zeggen de overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws