'Grote eer!' Lucia Rijker opgenomen in Boxing Hall of Fame Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Grote eer!' Lucia Rijker opgenomen in Boxing Hall of Fame

'Grote eer!' Lucia Rijker opgenomen in Boxing Hall of Fame

Lucia Rijker de voormalige Nederlandse bokskampioen werd gisteren opgenomen in de WBC Boxing Hall of Fame in de Class van 2020. Met de opname staat Rijkers tussen groten namen als Mike Tyson en Muhmmad Ali vermeld in de Hall of Fame.

Gisteren 12 juni werden verschillende van de beste boksers ter wereld vereeuwigd in de International Boxing Hall of Fame in Canastota, Waaronder Lucia Rijker. De ceremonie bevatte de klassen van 2020, 2021 en 2022. Deze werden gecombineerd als gevolg van de COVID-19-pandemie.

Grote eer

Dit jaar vond de ceremonie plaats in het Turning Stone Resort Casino in Verona, NY. Legenden, kampioenen en pioniers werden geëerd. Sterren als Floyd Mayweather, Christy Martin, Roy Jones Jr., Laila Ali en Holly Holms (huidig UGV-vechter betraden het podium.

Rijkers die ook een succesvol kickbokser was nam op afstand deel aan de ceremonie. Eerder in 2020 was het al de bedoeling dat Rijker opgenomen zou worden. Bekijk onderstaande video voor meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws