Gebroken hand! KO levert Gradus Kraus NL-bokstitel op Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gebroken hand! KO levert Gradus Kraus NL-bokstitel op

Gebroken hand! KO levert Gradus Kraus NL-bokstitel op

Gradus Kraus, zoon van de kick en bokslegende Albert Kraus pakte gisteren met een knock-out overwinning de Nederlandse titel boksen. Het bokstalent kwam niet ongeschonden uit de strijd, Kraus brak een bot in zijn hand.

Boksen mag dan wel als de 'zoete wetenschap' worden aangemerkt, maar het is een van de meeste intensieve vechtsporten. Nederland zit vol met bokstalent en Gradus Kraus is er daar een van. Opgegroeid met vader Albert als groot voorbeeld is het dan ook niet vreemd dat het boksen in het bloed zit.

Toptalent

Gisteren tijdens de Nederlandse kampioenschappen boekte Kraus een stevige KO-overwinning welke resulteerde in het kampioenschap -85KG. Op Instagram zegt Kraus niet geheel ongeschonden uit de strijd te zijn gekomen.

,,Gister avond heb ik min wedstrijd in de 1ste ronde op KO gewonnen en ben ik Nederlands kampioen geworden helaas zit ik in het gips", schrijft Kraus. ,,Ik heb mijn middenhandsbeentje gebroken hopen dat ik snel weer de oude ben. "

Naast Kraus boekte ook Nederlands toptalent bij de vrouwen Alicia Holzken succes, zij pakte de titel in de -57 kilo klasse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws