FLOYD MAYWEATHER BEVESTIGT COMEBACK: Daagt Conor McGregor uit Boks Nieuws
Boks Nieuws

FLOYD MAYWEATHER BEVESTIGT COMEBACK: Daagt Conor McGregor uit

FLOYD MAYWEATHER BEVESTIGT COMEBACK: Daagt Conor McGregor uit
FLOYD MAYWEATHER BEVESTIGT COMEBACK: Daagt Conor McGregor uit

Bokslegende Floyd Mayweather heeft bevestigd dat hij zal terugkeren naar de ring in een aantal liefdadigheid gevechten buiten de Verenigde Staten. Ook daagt hij Conor McGregor uit.

De legendarische bokser heeft een perfect record van 50-0. Hij zegt dat hij in het buitenland een aantal liefdadigheid gevechten zal houden. Mayweather heeft niet meer gevochten sinds hij bijna 18 maanden geleden in Japan de 20-jarige kickbokser Tenshin Nasukawa uitschakelde.

Hij vertelde Zab Judah op Instagram Live: "Ik heb een paar liefdadigheid gevechten die ik doe. Mayweather's openbaring kwam nadat hij Conor McGregor's aankondiging van zijn pensionering bekritiseerde.

Laten we het doen

Mayweather's openbaring komt nadat Conor McGregor's enkele weken geleden de aankondiging van zijn pensionering aankondigde. Het paar vocht in 2017, waarbij Mayweather zegevierde. Mayweather schreef: "Als ik me niet vergis, heb je Mike Tyson verteld dat je me zou kunnen verslaan als we een tweede keer zouden vechten?

"Nu stop ik je weer! Ik dacht dat je het beste wilde verslaan? Nou, als je besluit terug te komen, zal ik wachten om je weer te straffen. laten we het doen. " Of McGregor op de uitdaging ingaat laat zich raden. Gezegd wordt dat hij juist met pensioen ging om de UFC onder druk te zetten bij onderhandelingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws