Gepensioneerde UFC-vechter daagt Conor McGregor uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gepensioneerde UFC-vechter daagt Conor McGregor uit

Gepensioneerde UFC-vechter daagt Conor McGregor uit
Gepensioneerde UFC-vechter daagt Conor McGregor uit

Rafael dos Anjos heeft nog maar één gevecht over op zijn UFC-contract. En de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen is op zoek naar het grootste, slechtste gevecht dat beschikbaar is.

Dos Anjos daagde eerder deze week niemand minder dan Conor McGregor op Twitter. Hij drong er bij McGregor op aan uit pensioen te komen voor een gevecht dat hij niet zal vergeten. "Laten we het doen McGregor. Als je op zoek bent naar een gevecht, dan ben ik de man," aldus Dos Anjos.

Oorspronkelijk stond Dos Anjos gepland om te vechten tegen McGregor in een lichtgewicht titelgevecht in 2016. Maar de Braziliaan werd uit de wedstrijd gedwongen. Nadat hij zijn voet had gebroken tijdens de training.

Wraak wedstrijd

Nate Diaz kwam tussenbeide als vervanging op korte termijn en versloeg McGregor tijdens UFC 196. Waarmee hij McGregor zijn eerste verlies overhandigde. Of McGregor op de uitdaging ingaat valt te bezien.

De Ier heeft volgens insiders nog steeds zinnen gezet op een rematch met UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov. McGregor zou zijn eerdere verlies tegen de Rus willen wreken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws