Ex-coach Deontay Wilder slaat terug: 'Hij gaat Tyson Fury toch niet verslaan' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ex-coach Deontay Wilder slaat terug: 'Hij gaat Tyson Fury toch niet verslaan'

Ex-coach Deontay Wilder slaat terug: 'Hij gaat Tyson Fury toch niet verslaan'

Mark Breland, de voormalige coach van Deontay Wilder heeft gereageerd op de meerdere beschuldigingen.Zo zegt Wilder dat hij onder een hoedje speelde met Tyson Fury tijdens hun wedstrijd in een jaar geleden.

Wilder beschuldigde Breland ervan betrokken te zijn bij een grote samenzwering. Om Tyson Fury de overwinning op hem te schenken in hun rematch vorig jaar februari. Zelfs suggererend dat Breland het water van Wilder beïnvloeden om hem zijn kracht te ontnemen.

De wedstrijd eindigde toen Breland in de zevende ronde de handdoek in de ring gooide om te voorkomen dat Wilder een flink pak slaag kreeg. Voor het grootste deel heeft Breland vermeden dat hij over het onderwerp werd bevraagd.

Hij kan hem niet aan

Tijdens de Fight is Right-podcast onthulde de coach zijn frustratie over de aantijgingen van Wilder. ,,Ik het water beïnvloed? Hoe komt hij erbij ik was zijn coach en stond aan zijn kant. Die man is gestoord", zegt Breland.

Ook beweerd Wilder dat Fury iets in zijn handschoenen had gedaan om zijn stoten harder te maken. ,,Ik betwijfel of er met met Fury's handschoenen is geknoeid, ik weet het niet, ik heb nooit iets gezien," zei Breland. ,,Maar toch zal hij Tyson Fury hoe dan ook nooit kunnen verslaan. "

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/britain-hart-verslaat-paige-vanzant-tijdens-knucklemania/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws