Dodelijke 'KO'! 18-jarige bokser in coma op intensive care (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dodelijke 'KO'! 18-jarige bokser in coma op intensive care (video)

Dodelijke 'KO'! 18-jarige bokser in coma op intensive care (video)

Jeanette Zapata verloor afgelopen zaterdag haar wedstrijd tegen Marie Pier Houle in Montreal (Canada). Zapata kreeg een aantal stoten te verwerken en moest met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd waar zij op de intensive care ligt.

Het was een nare gebeurtenis in de bokswereld die zaterdagavond plaatsvond in Montreal. De 18-jarige bokser Jeanette Zapata moest naar het ziekenhuis na haar TKO-verlies tegen Marie Pier Houle. Zapata werd aan het einde van ronde vier geraakt door verschillende harde klappen.

Met spoed naar ziekenhuis

Zapata kon zelf niet meer in de ringhoek komen, dus onderbrak de scheidsrechter de wedstrijd op TKO ten gunste van Houle. Eenmaal in de hoek van de ring kreeg Zapata een aanval en moest ze met spoed naar het ziekenhuis Sacré-Coeur-de-Montréal worden gebracht.

De jonge bokser ligt op de intensive care waar zij in kritieke toestand wordt verzorgd. Op het moment dat we dit schrijven, is de toestand van Zapata nog onduidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws