'Dit gaat fout, Jake Paul gaat klappen krijgen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Dit gaat fout, Jake Paul gaat klappen krijgen'

'Dit gaat fout, Jake Paul gaat klappen krijgen'

Jake Paul gaat het zwaar krijgen in zijn aanstaande gevecht tegen Tommy Fury het jongere broertje van bokskoning Tyson Fury. Bokskampioen Amir Khan gelooft dat Jake Paul een fout heeft gemaakt door in te stemmen met een gevecht tegen de jonge Fury. Khan zegt dat dit slecht zal aflopen voor de social media influencer.

YouTube-ster Paul, die bokser is geworden, zal voor de vijfde keer als professional boksen in het gevecht tegen Fury, de jongere broer van WBC-kampioen zwaargewicht Tyson Fury. Het gevecht zal op 18 december plaatsvinden in Tampa, Florida.

Dit gaat fout

De Britse Khan, die op 19 februari het hoofd moet bieden aan landgenoot rivaal Kell Brook, gelooft dat Fury die ongeslagen is in zijn eerste zeven professionele gevechten, voorbestemd is om in de toekomst kampioen te worden. Khan waarschuwt Paul openlijk voor het gevaar van de confrontatie met de Brit.

,,Ik denk dat Tommy een geweldige kerel en een geweldige vechter is", vertelde Khan aan Pro Boxing Fans. “Ik ken Tyson, zijn broer, heel goed. Maar ik heb gewoon het gevoel dat Jake Paul gewond zal raken in deze strijd. " (lees verder onder video).

,,Ik hou van Jake als een vechter, hij heeft me een paar keer een bericht gestuurd, maar aan het eind van de dag is Tommy een toekomstige kampioen en hij wil tegen zo iemand vechten, Jake kan zwaar gewond raken en knock-out gaat hij sowieso", aldus Khan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws