Deontay Wilder sluit gevecht tegen Tyson Fury definitief uit Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder sluit gevecht tegen Tyson Fury definitief uit

Deontay Wilder sluit gevecht tegen Tyson Fury definitief uit

Deontay Wilder heeft toegegeven dat Tyson Fury geen deel uitmaakt van zijn plannen. De Amerikaanse heeft zijn ogen op andere grote namen gericht voor de toekomst. Waaronder Andy Ruiz Jr. en Anthony Joshua.

Een jaar geleden moest Wilder een nederlaag onder ogen zien toen Fury hem in zeven ronden vernederde. Een handdoek in de ring van het team van Wilder eindigde het gevecht. Wat daarna volgde was een kat en muis spel van de Amerikaan waar hij de Brit Fury beschuldigde van allerhande bedrog. Zo zou er iets in het water van Wilder zijn gedaan en droeg Fury verzwaarde bokshandschoenen.

De beweringen van Wilder werd nooit gestaafd met bewijs. En zelfs de coach van de Amerikaan, Mark Breland vindt dat Wilder het spoor bijster is. Dit alles leidde ertoe dat Fury zwoer nooit meer tegen Wilder te vechten en dat coach Mark Breland vertrok.

Grote schoonmaak van de zwaargewicht divisie

Wilder zelf verklaard nu ook dat hij Fury van zijn wensenlijst geschrapt heeft. ,,Ik zou graag vechten tegen jongens tegen wie ik niet eerder heb gevochten, weet je, degenen aan de top waar ik niet tegen heb gevochten", zei Wilder op Instagram Live.

Zonder specifiek te zijn, zinspeelde Wilder ondermeer op Joshua dan Ruiz. ,,Ik kan hier de hele dag zitten en namen noemen. Dat is het makkelijke gedeelte. Ik ga gewoon naar de top. Als je eenmaal naar de top bent gegaan en het is iemand tegen wie ik niet heb gevochten, wil ik die voor mij in de ring. Ik wil de divisie opschonen, punt uit," voegde hij eraan toe.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/over-en-uit-razendsnelle-knock-out-vloert-vechter-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws