Wilder slaat Helenius wreed 'KO' in 1e ronde! 'Dodelijke stoot' | video Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wilder slaat Helenius wreed 'KO' in 1e ronde! 'Dodelijke stoot' | video

Wilder slaat Helenius wreed 'KO' in 1e ronde! 'Dodelijke stoot' | video

Deontay Wilder had niet lang nodig om Robert Helenius bruut knock-out te slaan. In de eerste ronde was het al afgelopen en kon Wilder met de winst naar huis gaan.

Boksicoon Wilder maakte afgelopen nacht snel werk van Robert Helenius in het Barclays Center in Brooklyn. Waarbij hij de Finse bokser in de allereerste ronde met een brute rechterstoot knock-out sloeg.

Wilder nam de tijd om het gevecht te beginnen en bewoog zich aan de buitenkant terwijl Helenius hem door de ring achtervolgde. Wilder stalken werd echter wreed afgestraft.

Domheid

Met de ronde bijna ten einde, kreeg Helenius Wilder terug in de hoek en probeerde het moment te grijpen. Maar Wilder vuurde een korte rechterhand af die Helenius raakte en KO kreeg. De Fin bleef enkele minuten liggen voordat hij uiteindelijk de ring verliet op eigen kracht.

De overwinning bracht Wilder naar 43-2-1 in zijn carrière en was zijn eerste overwinning in bijna drie jaar. Na het gevecht droeg Wilder iedereen op om elkaar meer liefde te tonen, voordat hij uiteindelijk aangaf dat een gevecht met Oleksandr Usyk of Andy Ruiz goed zou zijn als zijn volgende stap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws