Deontay Wilder open voor Anthony Joshua gevecht! 'Enige kans'' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder open voor Anthony Joshua gevecht! 'Enige kans''

Deontay Wilder open voor Anthony Joshua gevecht! 'Enige kans''

Deontay Wilder staat open voor een gevecht tegen Anthony Joshua, zegt manager Shelly Finkel. Een mega-zwaargewicht boksgevecht tussen Joshua en Wilder kwam op een laag pitje te staan nadat het paar sinds 2019 in totaal vijf verliezen heeft geleden.

In maart 2019 bood streamingdienst DAZN Wilder $ 100 miljoen aan voor een pakket van drie gevechten dat twee gevechten tegen Joshua zou omvatten. Wilder wees de deal met de streamingdienst echter af.In plaats daarvan koos Wilder ervoor om het op te drie keer op te nemen tegen Tyson Fury, maar leed knock-out verliezen in al deze gevechten.

Joshua heeft ondertussen opeenvolgende verliezen geleden tegen Oleksandr Usyk, evenals een knock-out nederlaag tegen Andy Ruiz Jr. Wilder en Joshua moeten opnieuw de ladder op om zichzelf weer in het wereldtitel beeld te positioneren. Een trefzekere manier om nog een kans te maken op een kampioenschap gevecht, is door eerst tegen elkaar te vechten.

Eerst even Finkel opknappen

Shelly Finkel, de manager van Wilder, is klaar om jarenlange discussies nieuw leven in te blazen om het gevecht op gang te brengen. Het potentiële gevecht wint de afgelopen weken wat aan kracht, aangezien Wilder en Joshua-promotor Eddie Hearn via de media foto's hebben uitgewisseld.

Maar eerst heeft Wilder zaken te regelen in de ring tegen Robert Helenius op 15 oktober. ,,Op dit moment hebben we één gevecht in onze gedachten, en niets anders, en dat is Helenius," zei Finkel. 'Want als hij niet doet wat hij moet doen met Helenius, doet de rest er niet toe.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws