Deontay Wilder is klaar met alle ellende rondom boksen! 'Niks van over' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder is klaar met alle ellende rondom boksen! 'Niks van over'

Deontay Wilder is klaar met alle ellende rondom boksen! 'Niks van over'

Deontay Wilder voormalig bokskampioen zal niet kijken naar de bokswedstrijd tussen Tyson Fury en Francis Ngannou.

Brits boksicoon Tyson Fury en voormalig UFC kampioen Francis Ngannou staan gepland om in oktober tegen elkaar te boksen in Saudi-Arabië. Voor Francis Ngannou wordt dit boksevenement zijn eerste in zijn carrière. Ondertussen weigerde Tyson Fury een titelunificatie met Oleksandr Usyk om het gevecht te laten plaatsvinden, tot grote ergernis van de hele wereld van vechtsporten.

Het is veilig om te zeggen dat Deontay Wilder ook geen fan is van het gevecht. In een recent interview met ESNews werd hij gevraagd naar het aankomende boksevenement tussen Tyson Fury en Francis Ngannou. Voor wat het waard is, heeft Wilder een geschiedenis met beide mannen en heeft hij drie keer tegen de bokser gevochten.

Deontay Wilder eerlijk over Tyson Fury vs. Francis Ngannou: "Zwaargewicht divisie is verdomd dood"

Bovendien waren er gesprekken gaande tussen Deontay Wilder en Francis Ngannou, zowel in het boksen als bij de PFL voor een MMA-gevecht. Echter, de deal kwam niet tot stand, wat 'The Predator' ertoe bracht om een gevecht met Tyson Fury te regelen. Hoewel hij blij is dat de MMA-vechter betaald wordt, heeft hij geen interesse in het gevecht zelf.

In het interview met ESNews haalde Deontay Wilder uit naar het gevecht tussen Tyson Fury en Francis Ngannou. De voormalig kampioen gaf toe dat hij misschien niet eens naar het gevecht zou kijken en dat de divisie momenteel worstelt. Wilder zelf bereidt zich momenteel voor op zijn gevecht met Anthony Joshua in december.

"Waarschijnlijk niet," antwoordde Deontay Wilder toen hem werd gevraagd of hij naar Tyson Fury vs. Francis Ngannou zou kijken. "Ik denk dat het saai zal zijn. Omdat ik er niet bij betrokken ben, gaat de zwaargewicht divisie enorm achteruit..." Hij vervolgde: "De zwaargewicht divisie is gewoon dood."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws