DECEMBER BOKSMAAND: Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen Boks Nieuws
Boks Nieuws

DECEMBER BOKSMAAND: Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen

DECEMBER BOKSMAAND: Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen
DECEMBER BOKSMAAND: Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen

December zit vol met boks actie. Wij hebben de top events voor de maand op een rijtje voor je gezet.

Het einde van het jaar nadert en december is traditioneel gevuld met een aantal top bokswedstrijden. Ook dit jaar zijn er weer een paar top clashes. Te beginnen met aankomende woensdag 2 december.

Ryan Walsh vs Jazza Dickens en Serge Michel vs Ricards Bolotniks. MTK rondt zijn laatste twee Golden Contract-toernooien af. De boks fans kunnen rekenen op wat vermakelijke gevechten zouden moeten zijn, beide goed op elkaar afgestemd.

Klassieker Billy Joe Saunders vs Martin Murray

Donderdag 3 december is het aan Brian Ceballo tegen Larry Gomez. Ring City USA keert terug voor de tweede aflevering van de nieuwe serie. Serhii Bohachuk was oorspronkelijk bedoeld als headliner tegen Brandon Adams. Echter viel deze uit.

DECEMBER BOKSMAAND: Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen

Vrijdag 4 december is het tijd voor een topgevecht tussen Billy Joe Saunders en Martin Murray. De WBO-titel van Saunders staat op het spel. Murray is taai en komt om te vechten, maar heeft zijn beste dagen achter zich. Dat gezegd hebbende, Saunders is een enorm inconsistente jager. Het gevecht kan dus alle kanten op.

Titels op het spel

Zaterdag 5 december Anthony Yarde tegen Lyndon Arthur, Willy Hutchinson tegen Lennox Clarke. Dit zijn goede gevechten en zeker interessant om te volgen. Twee van de beste Engelse lichte zwaargewichten vechten om Arthur's Commonwealth-titel.

Hutchinson tegen Clarke is voor de vacante Britse en Commonwealth-titels op 168 pond. Hutchinson is een veelbelovende boksert. Clarke's enige verlies is een split decision tegen Lerrone Richards een jaar geleden. Kortom december is een lekkere boksmaand voor de fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws