Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 3 officieel bevestigd: 'Strijd der bokslegendes' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 3 officieel bevestigd: 'Strijd der bokslegendes'

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 3 officieel bevestigd: 'Strijd der bokslegendes'

Canelo Alvarez zal eindelijk vechten tegen Gennady Golovkin in een wat hun derde gevecht zal zijn. De bokslegendes ontmoeten elkaar op 17 september in de ring.

Bokslegendes Canelo en Golovkin hebben al 24 spannende rondes gedeeld in een van de meest hevigste rivaliteiten in de ring. Het paar zal elkaar voor de derde keer ontmoeten. Vijf jaar nadat hun eerste gevecht eindigde in een controversiële gelijkspel en toen de Mexicaanse ster Golovkin versloeg via een meerderheidsbesluit van de jury.

Alle titels op het spel

Beide gevechten vonden plaats in de T-Mobile Arena, en de locatie voor het trilogie gevecht zal binnenkort worden onthuld. De laatste keer dat Canelo bokste eerder deze maand, werd hij uitgeschakeld door WBA-wereldkampioen licht-zwaargewicht Dmitry Bivol.

Nu verschuift de focus weer naar het supermiddengewicht. Waar Canelo zijn onbetwiste titel zal verdedigen tegen de Kazachse bokskoning. De WBA-, WBC-, IBF- en WBO-titels staan ​​allemaal op het spel.

In een gesprek met Matchroom, die het evenement op DAZN zal promoten, zei Canelo: ,,Ik voel me erg blij en trots dat ik de beste gevechten kan geven en dit gevecht zal geen uitzondering zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws