Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders stemmen in met titelwedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders stemmen in met titelwedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders stemmen in met titelwedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders gaan dan eindelijk met elkaar de strijd aan. Het gevecht was oorspronkelijk gepland voor mei 2020, maar een jaar later is het eindelijk zover.

Eerst zal Alvarez zal een titelverdediging doen tegen de verplichte uitdager Avni Yildirim op 27 februari in Miami. De Mexicaan Alvarez is een grote favoriet in dat gevecht. Zolang hij wint en zonder blessures uit de strijd komt, zal hij Saunders ontmoeten in mei.

Ook in ons land te zien

Alvarez en Saunders zijn het eens geworden over een deal voor een super middengewicht titelvereniging tijdens het Cinco De Mayo-weekend in de VS. Zo meldt Mike Coppinger van The Athletic. De Mexicaanse viering valt dit jaar op een woensdag, dus het gevecht zou kunnen plaatsvinden op 1 mei of 8 mei.

DAZN zal het gevecht wereldwijd streamen, behalve in Mexico. Dus is het voor de Nederlands boks fans ook te volgen. Meer details over het gevecht zullen de aankonden periode bekend worden gemaakt.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/locatie-gevecht-bokskoning-canelo-alvarez-vs-avni-yildirim-bekendgemaakt/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws