Bokslegende Mike Tyson wijst 18 miljoen af voor gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Mike Tyson wijst 18 miljoen af voor gevecht

Bokslegende Mike Tyson wijst 18 miljoen af voor gevecht

Mike Tyson wijst een bod van $ 18 miljoen af ​​om tegen Wanderlei Silva te vechten. Dat is wat Silva's coach Rafael Cordeiro aan de Spaanse krant Marca vertelde.

MMA-legende Silva had Sherdog verteld dat hij een aanbod van $ 10 miljoen had geaccepteerd om tegen Tyson te vechten onder de vlag van BKFC. Dus voor een gevecht met blote vuisten. ,,Ze boden me $ 10 miljoen plus pay-per-view-percentage en ik accepteerde onmiddellijk", zei Silva

Blessure

,,Ik hoop dat Feldman (Eigenaar van BKFC. Red.), het kan waarmaken', zei Silva, die op 43-jarige leeftijd tien jaar jonger is dan Tyson. Silva zal echter niet op korte termijn vechten. Dat komt omdat hij onlangs een gebroken voet opliep nadat hij tijdens het fietsen werd aangereden door een auto.

Silva zegt dat hij het waarschijnlijk niet zou hebben overleefd als hij zijn helm niet had gedragen. Tyson heeft zeker geen tekort aan opties. Hoewel hij een aanbod van BKFC misschien heeft afgewezen, heeft hij zijn optredens voor de beste Amerikaanse worstelpromotie AEW al geboekt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws