Bokslegende Golovkin keert in december terug naar de ring Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Golovkin keert in december terug naar de ring

Bokslegende Golovkin keert in december terug naar de ring

Gennadiy "GGG" Golovkin zal op op woensdag 29 december Ryōta Murata tegemoet treden. Het gevecht zal live worden gestreamd vanuit Saitama Super Arena in Saitama, aan de grens met Murata's geboorteplaats Tokio.

In een strijd tussen tweevoudig wereldkampioen en Olympische medaillewinnaars, zullen Golovkin en Murata proberen hun stempel te drukken op, misschien wel, de meest legendarische gewichtsklasse van het boksen.

Geweldig gevecht

Beide boksers kunnen bogen op een gecombineerd record van 57-3-1, 49 KO's - een winstpercentage van meer dan 93% - waarbij 86% van hun overwinningen door knock-out kwam. ,,Ik ben erg opgewonden om de Big Drama Show naar Japan te brengen, een land waar boksen erg populair is", zei Golovkin.

,,Ryōta Murata is een uitstekende kampioen geweest. Het wordt een speciale avond als we elkaar in de ring ontmoeten om onze titels te verenigen. We gaan de fans een geweldig gevecht geven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws