BOKSEN: Daniel Dubois vs Joe Joyce bevestigt voor eind 2020 Boks Nieuws
Boks Nieuws

BOKSEN: Daniel Dubois vs Joe Joyce bevestigt voor eind 2020

BOKSEN: Daniel Dubois vs Joe Joyce bevestigt voor eind 2020
BOKSEN: Daniel Dubois vs Joe Joyce bevestigt voor eind 2020

Daniel Dubois heeft ermee ingestemd Joe Joyce in november of december te ontmoeten in een Commonwealth en European Zwaargewicht titelstrijd.

Daniel Dubois staat in november of december achter gesloten deuren tegenover Joe Joyce. Dubois en Joyce bereikten vrijdag een akkoord. Besloten is het gevecht zonder fans te organiseren en er wordt nu een datum bepaald, naar verluidt tussen 28 november en 5 december.

Promotor Frank Warren was aanvankelijk sceptisch over het organiseren van de clash zonder fans, maar na de laatste restricties van de Britse regering op het aantal mensenmassa's, heeft Warren gehandeld om ervoor te zorgen dat het gevecht in 2020 plaatsvindt.

Grootste clash ooit

"Sinds de regering ons liet weten dat we in oktober geen publiek konden hebben, heb ik dag en nacht gewerkt om ervoor te zorgen dat dit gevecht nog steeds plaatsvindt," zei Warren. "Het is de grootste binnenlandse zwaargewicht clash in jaren."

"Het getuigt van het karakter van beide vechters dat ze bereid zijn om de strijd aan te gaan, zelfs met alle beperkingen en obstakels op hun weg. Ik ben heel blij dat Queensberry, BT Sport en de vechters allemaal bereid waren om samen te komen om dit mogelijk te maken en veel succes te boeken voor Britse boksfans," aldus Warren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws