Blote vuist knokker slaat rivaal 'KO' de touwen in | video Boks Nieuws
Boks Nieuws

Blote vuist knokker slaat rivaal 'KO' de touwen in | video

Blote vuist knokker slaat rivaal 'KO' de touwen in | video

Voormalige UFC-vechters Houston Alexander en Joey Beltran, kwamen gisteravond in hevig botsing tijdens het BKFC 33 main event in Omaha, Nebraska.

Alexander deed mee aan de wedstrijd met een 2-0 record in Bare Knuckle boksen. De 50-jarige veteraan had voor het laatst gevochten in mei van dit jaar en behaalde een TKO-overwinning in de eerste ronde op Jay Fish.

Wraak

Ondertussen was Joey Beltran in de headliner van gisteravond op zoek naar herstel van een KO-verlies tegen Frank Tate dat plaatsvond in april. De voormalige zwaargewicht kampioen van de BKFC hoopte vanavond een verliespartij in twee gevechten te wreken.

Het hoofdevenement 'Alexander vs. Beltran' resulteerde in een TKO-overwinning in de tweede ronde voor 'The Assassin'. Houston Alexander was in staat Joey Beltran tijdens het gevecht te slim af te zijn en eindigde 'The Mexicutioner' met een vlaag van stoten in ronde 2.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws