Beruchte Neonazi vechter slaat tegenstander de ring uit (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Beruchte Neonazi vechter slaat tegenstander de ring uit (video)

Beruchte Neonazi vechter slaat tegenstander de ring uit (video)

Vyacheslav Datsik won zijn zwaargewicht profdebuut van collega-debutant en multi-combat sportatleet Tyson Dijon gisteren. De Rus versloeg Dijon via technische knock-out in Moskou, Rusland.

De Russische Datsik is een veroordeelde crimineel, neonazi, voormalig kickbokser en MMA-vechter. Datsik vocht professioneel in zijn geboorteland Rusland tussen 1999 en 2006. Hij ging met pensioen met een 8-6-2 record.

Sinds hij zich terugtrok uit de competitie, is Datsik ook veel in het nieuws geweest vanwege zowel zijn criminele gedrag als burgerwacht-invallen in bordelen. De vechter is berucht om zijn blanke suprematie en neo-nazi-overtuigingen.

Voorwaardelijk vrij

Het gevecht, dat plaatsvond als onderdeel van een boksavond in de regio Moskou, eindigde met de overwinning van Datsik door knock-out in de vierde, laatste ronde.

Aan het begin van de ronde werd de beslissende slag toegebracht. De strijd tegen Dijon was de eerste voor Datsik na zijn vrijlating. De jager werd vorig jaar oktober voorwaardelijk vrijgelaten.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/k-1-legendes-peter-aerts-50-en-ernesto-hoost-55-maken-rentree/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws