Belfort slaat Holyfield 'KO'! Boks rentree legende (58) verpest (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Belfort slaat Holyfield 'KO'! Boks rentree legende (58) verpest (video)

Belfort slaat Holyfield 'KO'! Boks rentree legende (58) verpest (video)

Vitor Belfort, voormalig UFC-kampioen versloeg bokslegende Evander Holyfield afgelopen nacht via KO. Het gevecht tussen de 58-jarige bokslegende en Belfort kwam niet verder dan de eerste ronde zoals verwacht.

Belfort tikte Holyfield aan met een linkerhand en begon op hem in te slaan. Even later liet hij de 58-jarige vallen met een uppercut, maar de legende kwam weer overeind. Belfort, die een stop voelde, strafte Holyfield onmiddellijk nog meer, en de scheidsrechter wuifde de wedstrijd af.

Daar gaat ie

Holyfield, een van de beste zwaargewicht boksers ooit, keerde voor het eerst sinds 2011 terug naar de ring. Hij stapte op korte termijn op om tegen Belfort te vechten nadat Oscar De La Hoya zich terugtrok uit de oorspronkelijke wedstrijd na een positieve COVID-19-test.

,,Ik kwam om mensen knock-out te slaan. … Maak je klaar, boksers, je moet naar mijn wereld komen," voegde Belfort eraan toe, wat aangeeft dat zijn nieuwe bokscarrière net is begonnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws