Bare Knuckle Bokser dreigt:'Houdt de lijkzak maar gereed' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bare Knuckle Bokser dreigt:'Houdt de lijkzak maar gereed'

Bare Knuckle Bokser dreigt:'Houdt de lijkzak maar gereed'

Chris Leben zegt dat hij op 5 februari zijn tegenstander Quentin Henry in een 'lijkzak' de ring uit zal laten halen. Leben zal zich niet inhouden als hij het opneemt tegen Henry tijdens het Super Bowl-weekend.

De 40-jarige Leben richt zijn aandacht op de toekomst en wat hij hoopt dat een sterk 2021 zal zijn. De MMA- en BKFC-veteraan die eerder dit jaar zijn pensionering had aangekondigd. Heeft momenteel een 2-1 professioneel record als Bare Knuckle bokser.

Verliezen geen optie

Leben's laatste gevecht vond plaats in juni 2019. Hij heeft Phil Baroni en Justin Baesman kunnen verslaan. Met zijn enige verlies tegen Dakota Cochrane. Maar verliezen zal hij niet tegen Henry.

Via Twitter stuurt Leben dan ook een dreigend bericht uit. ,,Heeft iemand een lijkzak? Ik sta op het punt om deze kerel erin te stoppen. LEBEN vs HENRY 5 februari, BKFC super bowl weekend @bareknucklefc", schreef Leven op Twitter.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/reddende-engel-glory-kickbokser-benjamin-adegbuyi-helpt-kansarm-gezin/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws