Anthony Joshua grote favoriet voor knock-out winst op Kubrat Pulev Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua grote favoriet voor knock-out winst op Kubrat Pulev

Anthony Joshua grote favoriet voor knock-out winst op Kubrat Pulev
Anthony Joshua grote favoriet voor knock-out winst op Kubrat Pulev

Anthony Joshua zal vanavond (12 december) zijn IBF, WBA en WBO zwaargewicht titels verdedigen, tegen Kubrat Pulev in de SSE Arena in Londen, Engeland.

De bookmakers zetten zwaar in op Joshua om de klus via knock-out te klaren tegen de Bulgaar. De Brit wordt ingeschat op -1.000 als favoriet, waar Pulev met +700 de underdog positie bekleed. De bookmakers voorzien niet dat Joshua vs Pulev, juryleden nodig heeft om een ​​winnaar te bepalen.

Voorzichtigheid

Als vergelijk met zijn vorige wedstrijd tegen Andy Ruiz, waar Joshua zijn titels heroverde. Staat de Brit nu ruim -600 meer in het voordeel. Destijds werd Joshua op -395 ingeschat voor een knock-out winst op de Mexicaan.

Echter werd Joshua op een duizelingwekkende -2.000 in de wedlijnen gezet, toen hij voor het eerst Ruiz ontmoette in de ring. Zover lijken de bookmakers nu niet te gaan. Wellicht bang dat Pulev voor een nare verrassing zal zorgen en de Brit zal verslaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws