AANVAL: Mike Tyson ontsnapt aan gewapende man na gevecht met Roy Jones Jr Boks Nieuws
Boks Nieuws

AANVAL: Mike Tyson ontsnapt aan gewapende man na gevecht met Roy Jones Jr

AANVAL: Mike Tyson ontsnapt aan gewapende man na gevecht met Roy Jones Jr
AANVAL: Mike Tyson ontsnapt aan gewapende man na gevecht met Roy Jones Jr

Mike Tyson werd zaterdag buiten het Staples Center aangevallen na zijn rentree bokswedstrijd met Roy Jones Jr. Een blijkbaar gewapende man had het op de bokslegende voorzien.

Na afloop van de bokswedstrijd zaterdag verlieten Mike Tyson en enkele leden van zijn team het Staples Center in Las Vegas. Toen hij een groep fans tegenkwam die op zoek waren naar handtekeningen, nam 'iron Mike' de tijd om te signeren.

Plotsklaps dook er een man op die Tyson begon uit te dagen tot een gevecht, zo meld TMZ. De man vroeg waarom Tyson niet hem wilde vechten. De bokser reageerde gekscherend dat dit waarschijnlijk niet goed zou aflopen voor de man. Dit leek te werken als een rode lap op een stier.

Schieten

De man werd woest en begon flink stampei te maken. Volgens het bericht van TMZ reikte de man vervolgens in zijn tailleband, waar hij probeerde een wapen te trekken. Het beveiligingsteam rond Tyson greep onmiddellijk in, en beschermde het boksicoon. De dader ontsnapte echter nadat het mislukte de man uit te schakelen.

Politiebronnen melden dat zij rond 23.00 uur (plaatselijke tijd) werden gebeld. Over een mogelijke vechtpartij waarbij Mike Tyson betrokken was. Toen ze echter ter plaatse kwamen, waren alle betrokken partijen al vertrokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws