Wie is Zion Clark? Ander Nieuws
Ander Nieuws

Wie is Zion Clark?

Wie is Zion Clark?

Zion Clark is een atleet die zonder benen is geboren ten gevolge van het Caudal Regression Syndrome. Dit houdt de sporter niet tegen om in veel sporten zijn best te doen en it te blinken.

Is Zion Clark de snelste man op twee handen?

Ja, Zion Clark is de snelste man op twee handen. Zion behaalde het record voor de snelste 20 meter lopen op handen op 15 februari 2021 in zijn voormalige gymzaal van de middelbare school in Massillon, Ohio, VS, met een supersnelle tijd van 4 minuten en 78 seconden.

Kan Zion Clark worstelen?

Zion maakte op de lagere school kennis met de worstelsport, maar aanvankelijk ging het niet zo goed … hij won zelfs een aantal jaren geen wedstrijd. Toen hij naar de Massillon High School ging, ontmoette Zion coach Gil Donahue die zijn passie voor sport en meedogenloze arbeidsethos herkende. Er ontstond een prachtige vriendschap en band.

In de loop van de volgende 3 jaar verbeterde Zion zijn worsteltechniek en ging als een bezetene naar de sorotschool. Een geweldige transformatie volgde!

In zijn laatste jaar eindigde Zion het seizoen 33-15 en was één wedstrijd verwijderd van kwalificatie voor de DI Ohio High School State Wrestling Championships. In een ongelooflijk vertoon van hart en vastberadenheid worstelde Zion zijn tegenstander (een gewichtsverschil van 20 pd.) voorbij de slopende 6 minuten regulatie en 2 verlengingen… om uiteindelijk met 1-0 te verliezen.

Doet Zion Clark aan rolstoel racen?

Ja, Zion Clark won zijn tweede titel in het rolstoel racen op de middelbare school tijdens de staatskampioenschappen.

Is Zion Clark een MMA vechter?

Ja, Zion Clark is een MMA-vechter. Hij traint dagelijks in de sport en maakte zelfs zijn prof MMA debuut. Daar versloeg hij een valide vechter.

Won Zion Clark zijn MMA debuut?

Ja, Zion Clark won op 18 december zijn prof MMA debuut en is daarmee de eerste beenloze man die een valide tegenstander versloeg. Hij won van Eugene Murray bij Gladiator Challenge: Seasons Beatings, die plaatsvond in het Valley Center in San Diego, Californië. Zion won op punten 30-27, 30-27, 30-27.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws