Budokai Tsunami Alblasserwaard Zuid Holland
Zuid Holland

Budokai Tsunami Alblasserwaard

Budokai Tsunami Alblasserwaard
Budokai Tsunami Alblasserwaard

Budokai Tsunami

Jan de Bruin geeft vanuit IBK Kyokushin Nederland de kader- en gevechtstrainingen in de Tsunami dojo. Hij gaf les bij de Koninklijke Marine o.a. in:

  • Kyokushin karate,
  • Jiu Jitsu,
  • Militaire zelfverdediging, gewapend en ongewapend,
  • Aikido,
  • Close Combat en
  • (Dames) zelfverdediging

[caption id="attachment_70" align="alignright" width="300"] Shihan Jan de Bruin 8e dan[/caption]

Budokai Tsunami Alblasserwaard

Als team vinden we het belangrijk dat er goed getraind kan worden. Een ruime accommodatie, een bekwame leraar en een groep gemotiveerde assistenten staan hier garant voor.De samenstelling van ons ledenbestand varieert van jong tot oud, van 6-min tot 50-plus. Iedere leeftijdscategorie kan binnen onze vereniging het karate leren, trainen en beleven. Als de technieken voldoende van niveau zijn en er genoeg trainingsarbeid is verricht tijdens de lessen kan een examen worden afgelegd voor een band (kyu graad).Bij Budokai Tsunami kunt u het Kyokushin-Kai Karate, Aikido en Jiujitsu beoefenen op een leuke manier waarbij hard werken, persoonlijke ontwikkeling en onderling plezier kernbegrippen zijn.

Seminars

Regelmatig organiseren wij seminars met bekende vechtsporters. Afgelopen zaterdag, 25 maart, heeft meervoudig K1 kampioen Ernesto Hoost een geweldige seminar in onze Honbu gegeven. Meer dan 50 karateka (van o.a. Omega Sport en Dojo Mu-Chin) waren aanwezig om te leren van deze enthousiaste legende.

Training locaties

Lokaties in Sliedrecht, Papendrecht, Oud Alblas, Molenaarsgraaf en Hardinxveld-Giessendam .
De sportschool geeft les in Kyokushin karate, Aikido ,Jiu Jitsu, weerbaarheid en zelfverdediging(zelfvertrouwen ) en Boksen .

Voor meer informatie bezoek onze website: www.kyokushin-tsunami.nl

facebook; Budokai Tsunami

Contact gegevens

Bel naar : 06-22113655.

Emailadres : jantsunami@online.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws