FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION Komende Events
Komende Events

FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION

FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION

FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION

Op zaterdag 29 april is de SILVERDOME in ZOETERMEER de Arena waar top kickboksers zich met elkaar zullen meten. FIGHTSENSE organiseert dan voor de vijfde keer een ENFUSION LIVE event. FIGHTSENSE gaat wederom samenwerken met ENFUSION LIVE. Dit houdt in dat we tijdens twee live uitzendingen via internet live te zien zullen zijn in meer dan 50 landen over de hele wereld. Dit keer zenden wij een SPECIAL GOLD EDITION uit. De t

FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION

Wij zullen het publiek extra vermaken met de finale ronde van de FIGHTSENSE ENFUSION LEAGUE -67 KG KWALIFICATIE TOURNAMENT. De 4 gekwalificeerde vechters uit onze voorgaande League Contender Tournament WALID HAMID, LOFOGO SAROUR, WAIL KARROUMI en SAMIR LOPES ALVEZ moeten nog een keer alles uit de kast halen om zich te kwalificeren voor de League. De winnaar zal die avond twee keer moeten winnen in een 3x 3minuten wedstrijd (bij onbeslist extra ronde).

Om het dak eraf te knallen, hebben wij de beslissende voorlaatste ENFUSION LEAGUE -72,5 KG ronde. De huidige internationale Enfusion League supersterren NORDIN BEN MOH, TAYFUN OZCAN en MOHAMMED JARAYA zullen strijden voor de 1e plaats in de $200 000 Tournament.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws