Tiga Satria Fighting Academy Zuid Holland
Zuid Holland

Tiga Satria Fighting Academy

Tiga Satria Fighting Academy
Tiga Satria Fighting Academy

Wij zijn de Tiga Satria Fighting Academy en wij beoefenen een bijzondere en minder bekende vechtsport, te weten Bukti Negara, of met een mond vol: Pukulan Pentjak Silat Bukti Negara - The Unified Art.

Onze stijl is puur gericht op effectieve zelfverdediging. Hoewel we een link hebben met de Indonesische/Indische traditie en cultuur staan we met onze voeten stevig in het hier en nu. Dit betekent dat de stijl ontdaan is van veel franje en sierlijke bewegingen en zich richt op het werkend maken van aloude technieken in de moderne tijd.

Aspecten als 'functional fitness, grondgevecht, scenariotraining en het trainen van body mechanics' worden getraind. Daarnaast ook traditionele aspecten als 'vormen' en diepgaande basics van stoot- en traptechnieken.

De stijl is opgezet als een systeem. Dat wil zeggen dat het een samenhangend geheel aan elementen is. De warming-up, basisvormen en toepassingen zijn allemaal verbonden met elkaar. We leggen het vaak uit als 'Lego' waarbij de beoefenaar vanaf les 1 aan de slag kan met een aantal vaste en willekeurig te combineren bouwblokken. De beoefenaar leert dan ook geen vaste toepassingen maar principes waarmee hij/zij zelf een toepassing kan samenstellen.

Je traint hiermee je lichaam, maar leert ook op een 'slimme manier vechten'.

Slim voetenwerk is daarbij essentieel en een onderscheidend aspect van onze stijl.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op voor 2 gratis proeflessen via:

Facebook: www.facebook.com/tigasatrianl

Website: www.tigasatria.nl

Website internationaal: www.pdtbuktinegara.com

E-mail: info@tigasatria.nl

Locatie:

Dojo Hashi

Beverwaardseweg 500

3077 GH Rotterdam (Oud-ijsselmonde / Beverwaard)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws