KRAV MAGA INTENSIVE COURSES Regio Nieuws Noord Holland
Regio Nieuws Noord Holland

KRAV MAGA INTENSIVE COURSES

KRAV MAGA INTENSIVE COURSES

KRAV MAGA INTENSIVE COURSES: veel leren in korte tijd!

Op onze eerste twee Krav Maga Intensive Courses kregen we veel enthousiaste reacties. Daarom staan voor de start van het komende seizoen deze compacte trainingen ook weer op de planning. Er is ook een zesdaagse Course speciaal voor beginners. Heb je zin in zes - of zeven voor een G-level - bijzonder leerzame trainingsdagen? Meld je dan aan en zet deze data alvast in je agenda!

KRAV MAGA INTENSIVE COURSES

Beginners voor P1 en P2:

Deel 1: Vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober 2017.
Deel 2: Vrijdag 6 oktober tot en met zondag 8 oktober 2017.

P3, P4 en P5:

Deel 1: Vrijdag 13 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017.
Deel 2: Vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017.

G1 tot en met G5:

Deel 1: Donderdag 2 november tot en met zondag 5 november 2017.
Deel 2: Vrijdag 10 tot en met zondag 12 november (is deelname aan het KMG P&G weekend). Opgave voor dat weekend gaat via de ledenregistratie van KMG-NL.

De Krav Maga Intensive Courses geven we bij Krav Maga Noord-Holland door verschillende hoog gegradueerde instructeurs met allemaal hun eigen specialiteit. Het instructeurskorps kent inmiddels vijf Graduates 5, vier Experts 1 en één Expert 2. Daardoor garanderen we een hoge kwaliteit van de trainingen.

Kosten

De Earlybird-prijs bedraagt € 475,- bij inschrijving uiterlijk een maand vooraf. De normale prijs is € 525,- per deelnemer. De prijs voor de G-levels wijken af; dit in verband met de langere duur en de deelname aan het G-weekend.

Wat krijg je?
– Veertig uur intensieve training verdeeld over vijf lesdagen.
– Een examen op de zesde dag.
– Krav Maga Global diploma en levelpatch bij succesvol afronden
– Officieel KMG trainingsshirt
– Checklist van technieken tot en met je nieuw te behalen graduatie
– Krav Maga Global DVD voor het betreffende level. In de DVD geeft Master Eyal Yanilov vele demonstraties en uitleg over elke techniek en variatie uit het Krav Maga Global curriculum voor dit level. Ideaal ter voorbereiding van de test of als naslagwerk.

Waar zijn de trainingen?

De trainingslocatie is Sporthal De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar. De trainingen zijn van 8.00 tot 17.00 uur met een uur lunchpauze. Deel 2 van de G levels Course kan in tijden afwijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws