Fightclub Den Haag - Challenger - 28 oktober Regio Nieuws Noord Holland
Regio Nieuws Noord Holland

Fightclub Den Haag - Challenger - 28 oktober

Fightclub Den Haag - Challenger - 28 oktober
Fightclub Den Haag - Challenger - 28 oktober

Fightclub Den Haag, MMA-bakermat van Nederland, gaf eerder te kennen op 28 oktober aanstaande een challenge te organiseren tussen Nills 'Caveman' van Noord (Team Schreiber)en de uit Servië afkomstige Edis Besic.Main Event van de avond zou de partij van Nills van Noord tegen Edis Besic zijn. Nills werd via social media uitgedaagd door zijn tegenstander en heeft de uitdaging direct geaccepteerd. Edis heeft al aangegeven dat hij Nills makkelijk kan hebben. Zal het Nills lukken om zijn tegenstander in de ring de baas te blijven?

Daarnaast wordt er een 4-Mans kickbokstoernooi -72,5 kg georganiseerd. Tevens is er een 4-Mans-MMA-toernooi voor beginnende amateurvechters. De winnaar van elk toernooi wint 500 Euro! Dit alles is te zien bij Boksschool Harry Houwaart in Den Haag.

Breaking News
Organisator Satisch Jhamai vertelt vandaag in een telefonisch interview dat er een paar veranderingen zijn op de fightcard. Zo zal Nills van Noord niet vechten tegen Edis Besic, omdat Nills op dezelfde dag in Parijs moet zijn bij een persconferentie voor een gevecht dat later zal plaatsvinden in de Oekraïne (WWFC). Als invaller voor Van Noord komt Stas Romanov (Mike's Gym) vechten tegen Edis Besic.

"Willem Struik is gisteren gecontracteerd voor dit toernooi," legt Jhamia uit. "Hij zal tijdens het event op 28 oktober het opnemen tegen de Franse sparringspartner van UFC-vechter Francis Ngannou, Slim Trebel. De Challenge is een uitdaging voor iedereen." Aldus Satisch Jhamai.

Update 20:00 : partij Willem Struik is ook uitgevallen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws