WWE Smackdown: Nieuwe titels, handgevecht en bloedbad! Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE Smackdown: Nieuwe titels, handgevecht en bloedbad!

WWE Smackdown: Nieuwe titels, handgevecht en bloedbad!

Afgelopen vrijdag in de wedstrijd tussen AJ Styles en LA Knight stond er weer veel op het spel: de winnaar van de wedstrijd mag de nieuwe titelhouder Cody Rhodes uitdagen voor een wedstrijd om de Undisputed WWE Titel.

In een zinderende wedstrijd voor 19.000 fans won AJ Styles deze clash tussen deze twee giganten en hij mag nu dus het opnemen tegen de huidige titelhouder.

Nieuwe Tagteam Titels voor Smackdown: Waller schoffeert Levesque!

Sinds de WWE in zee is gegaan met de UFC/TKO zijn ze aardig aan het vernieuwen en een van die vernieuwingen is een nieuw design van de Tagteam Titels. Afgelopen week maandag kregen The Miz en R-Truth al nieuwe Tagteam titels voor de RAW brand en op Smackdown viel deze eer ten deel aan Austin Theory en Grayson Waller die op Smackdown de titelhouders zijn.

Bij het uitreiken van de nieuwe titels wilde de hoogste baas binnen de WWE, Paul Levesque, een hand geven aan Waller. Echter, Waller deed net alsof hij een hand wilde geven en gaf uiteindelijk zijn tagteam partner Theory een hand wat hem niet in dank werd afgenomen door Paul Levesque.

The Street Profits winnen Fatal 4-Way, Santos Escobar verslaat Carlito, Bayley vs. Naomi eindigt onbeslist, Bloodline valt Kevin Owens aan

Verder waren er nog diverse andere spannende wedstrijden op Smackdown:

  • The Street Proffits wonnen een Fatal 4-way tagteam match en mogen nu dus voor de titels gaan vechten met Waller en Theory.
  • Santos Escobar versloeg Carlito in een spannende tweeling.
  • De wedstrijd tussen WWE vrouwen kampioen, Bayley en uitdager Naomi eindigde onbeslist omdat de jaloerse Tiffany de beide dames aanviel.
  • Solo Sikoa en de nieuwste aanwinst van Smackdown Tama Tonga sloegen tot bloedens toe Kevin Owens in elkaar omdat hij de Bloodline beledigd zou hebben. Na afloop moest Kevin Owens onderzocht worden door de dokter van de WWE aangezien hij een flinke hoofdwond had.

RAW Maandag: Becky Lynch nieuwe kampioen, Jey Uso legt Priest KO!

Ook op RAW was er afgelopen week maandag weer veel te beleven:

  • Nadat Rhea Ripley haar titel moest afstaan vanwege een zware schouderblessure stond er een mini Battle Royal op het programma. Uiteindelijk elimineerde Becky Lynch meerdere vrouwen en mag zich dus de nieuwe kampioen noemen.
  • Jey Uso zocht de confrontatie op met wereld zwaargewicht kampioen Damien Priest. Beide heren staan op 4 mei in Lyon, Frankrijk op de Premier Live Event, Backlash tegenover elkaar in de ring voor de titel. Jey legde Damien Priest KO in de ring met een Super Kick op het hoofd, dus de messen zijn geslepen voor dit evenement.

Verdere uitslagen RAW:

  • Ricochet & Andrade verslaan Santos Escobar en JD McDonagh in een tagteam match
  • Sheamus verslaat Nakamura
  • The New Day verslaan Imperium
  • Awesome Truth houders world tagteam titels (The Miz en R-Truth) verslaan #DIY (Tommaso Ciampa en Jonny Cargano)
4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws