Sexy Valerie 'klaar' met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen Pro Wrestling
Pro Wrestling

Sexy Valerie 'klaar' met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Sexy Valerie 'klaar' met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Dat Loureda geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken heeft de vechtster al bewezen. Bij Bellator MMA maakte de Cubaans-Amerikaanse een mooie carrière door. De van oorsprong Taekwondo vechter heeft er echter genoeg van en gaat bij de grootste show worstel organisatie WWE de ring in.

Opgewonden

,,Ik ben nu de eerste Cubaans-Amerikaanse vrouw en ik ben nu een WWE-superster", vertelde een emotionele Loureda. ,,Ik ben erg opgewonden, en ik heb mijn hele leven gewijd aan vechtsporten, en alles is tot dit moment gekomen. En dit is mijn kans om mijn cultuur te laten zien en de wereld te vermaken."

Loureda woonde WWE-try-outs bij in april voor Wrestlemania 38. De 23-jarige voormalige taekwondoka maakte naar verluidt indruk op WWE. Het werd al verwacht dat zij zich in juli bij het Performance Center van de organisatie zou melden voor training.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws