'Stop die stomme shit': Coach pissed op vechter Valerie Loureda Nieuws
Nieuws

'Stop die stomme shit': Coach pissed op vechter Valerie Loureda

'Stop die stomme shit': Coach pissed op vechter Valerie Loureda

Valerie Loureda toonde ongelooflijke taaiheid tijdens Bellator 259 in de Mohegan Sun Arena in Uncasville afgelopen vrijdag. Wat ze niet liet zien, was het vermogen om naar het advies van haar hoek te luisteren. Daar kreeg ze er flink van langs.

De vechtster verloor van Hannah Guy die het ongeslagen record van Loureda doorbrak. Loureda begon sterk maar zware af naarmate het gevecht vorderde. Wellicht in paniek ging Loureda over tot allerlei acrobatische toeren en draaiende spinning back kicks, die allen hun doel miste.

Stomme shit

Dit irriteerde de coach en het team van Lourede klaarblijkelijk die dan ook niet schroomde haar flink de oren te wassen. ,,Je kunt deze ronde niet worden uitgeschakeld, oké? Je moet slaan. Stop de stomme sh * t met de draaiende backfists en sloop haar", aldus de coach.

,,Stop met weglopen. Het grondwerk is afschuwelijk. Blijf bij haar van de grond. Elke kans die je hebt om op te staan, sta op. En als je niet slaat, verlies je. Je moet deze ronde 50 stoten uitdelen gooien. Je moet slimmer vechten. … " De video kreeg flink commentaar net als de coach die wordt verweten Loured eerder negatief te beïnvloeden dan positief.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws