‘Stop die stomme shit’: Coach pissed op vechter Valerie Loureda – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Stop die stomme shit’: Coach pissed op vechter Valerie Loureda

‘Stop die stomme shit’: Coach pissed op vechter Valerie Loureda

Valerie Loureda toonde ongelooflijke taaiheid tijdens Bellator 259 in de Mohegan Sun Arena in Uncasville afgelopen vrijdag. Wat ze niet liet zien, was het vermogen om naar het advies van haar hoek te luisteren. Daar kreeg ze er flink van langs.

De vechtster verloor van Hannah Guy die het ongeslagen record van Loureda doorbrak. Loureda begon sterk maar zware af naarmate het gevecht vorderde. Wellicht in paniek ging Loureda over tot allerlei acrobatische toeren en draaiende spinning back kicks, die allen hun doel miste.

Stomme shit

Dit irriteerde de coach en het team van Lourede klaarblijkelijk die dan ook niet schroomde haar flink de oren te wassen. ,,Je kunt deze ronde niet worden uitgeschakeld, oké? Je moet slaan. Stop de stomme sh * t met de draaiende backfists en sloop haar”, aldus de coach.

,,Stop met weglopen. Het grondwerk is afschuwelijk. Blijf bij haar van de grond. Elke kans die je hebt om op te staan, sta op. En als je niet slaat, verlies je. Je moet deze ronde 50 stoten uitdelen gooien. Je moet slimmer vechten. … ” De video kreeg flink commentaar net als de coach die wordt verweten Loured eerder negatief te beïnvloeden dan positief.

Bekijk ook

UFC-partner ‘DraftKings’ beschuldigd van illegaal gokken, witwassen en maffiabanden

Deze week heeft DraftKings, welke in 2020 naar de beurs ging, zijn aandelen zien dalen door beschuldigingen van banden met gokken

20 MILJOEN! Hasbulla accepteert uitdaging UFC’er Cejudo (video)

Hasbulla Magomedov wil knokken en accepteert de uitdaging van UFC kampioen Henry Cejudo.

Boksende Influencers: ‘Gevaarlijk maar leer van de fouten’

In de afgelopen maanden heeft boksen meer diversiteit gekregen door een jong publiek aan te trekken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page