🎥 WWE en UFC-ster Brock Lesnar compleet gesloopt door Cody Rhodes Pro Wrestling
Pro Wrestling

🎥 WWE en UFC-ster Brock Lesnar compleet gesloopt door Cody Rhodes

🎥 WWE en UFC-ster Brock Lesnar compleet gesloopt door Cody Rhodes

Brock Lesnars nederlaag bij WWE Backlash 2023 in Puerto Rico dit weekend, markeerde het einde van een indrukwekkende reeks winsten die verschillende jaren duurde.

The Beast Incarnate stond op het punt om te winnen in Puerto Rico, ondanks het verlies van veel bloed tijdens de wedstrijd. Maar Cody Rhodes draaide de boel om en pakte de winst. De American Nightmare bracht Lesnar zijn eerste nederlaag toe in 2023.

Niet alleen bereikte hij dit geweldige prestatie in zijn eerste single match met de tienvoudig wereldkampioen, maar hij brak ook een zevenjarig record dat gebaseerd was op de drie-telling. Voorafgaand aan Cody Rhodes' overwinning bij Backlash 2023 had Brock Lesnar een zevenjarige reeks zonder verlies via pinfall in non-title matches.

Cody Rhodes dient Brock Lesnar een pijnlijk verlies toe

Zijn meest recente nederlaag was bij de 2016 Survivor Series tegen Goldberg. De een-minuut-en-vijfentwintig-seconden squash-partij leidde tot een confrontatie op WrestleMania 33, waar Goldberg de Brock de Universal Championship ontnam.

Lesnar voormalige UFC-vechter en levende legende was consistent betrokken bij wereld kampioenschap partijen in zijn worstelcarrière. Zijn vetes met Roman Reigns, Seth Rollins en Braun Strowman voor de Universal Title maakten het grootste deel van de confrontaties uit na zijn verpletterende verlies tegen Goldberg.

Gegeven het feit dat Cody Rhodes bij WWE Backlash een overwinning heeft gescoord, is het waarschijnlijk dat zijn vete met Lesnar zal voortduren op Monday Night RAW. Wat begon als een onverwachte aanval na Mania zou kunnen eindigen bij SummerSlam. Zowel Cody Rhodes als Brock Lesnar zijn aangekondigd voor het premium live-evenement dat in augustus plaatsvindt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws