Matt Riddle Verslaat Hiroshi Tanahashi en Wint NJPW Wereld TV Titel Pro Wrestling
Pro Wrestling

Matt Riddle Verslaat Hiroshi Tanahashi en Wint NJPW Wereld TV Titel

Matt Riddle Verslaat Hiroshi Tanahashi en Wint NJPW Wereld TV Titel

Matt Riddle heeft een indrukwekkende overwinning behaald in de wereld van het professionele worstelen door Hiroshi Tanahashi te verslaan en de NJPW Wereld TV Titel te winnen.

Dit gebeurde tijdens het NJPW New Beginning evenement in Sapporo. Riddle, een voormalige WWE-superster, toonde zijn vaardigheden en kracht in deze belangrijke wedstrijd.

Beslissende Overwinning voor Riddle

De wedstrijd eindigde met Riddle die zijn kenmerkende BroDerek uitvoerde voor de overwinning. Deze zege markeert Riddle's eerste regeerperiode als NJPW Wereld TV Kampioen.

Hiroshi Tanahashi, die de titel 50 dagen in bezit had na het winnen ervan bij NJPW Wrestle Kingdom 18, maakte één succesvolle titelverdediging voordat hij werd verslagen door Riddle.

Riddle's Toekomst in de NJPW

Met deze overwinning heeft Matt Riddle zich stevig gevestigd in de NJPW en de professionele worstelwereld. Fans en kenners zullen met belangstelling uitkijken naar zijn toekomstige wedstrijden en verdedigingen van de NJPW Wereld TV Titel.

De vraag blijft hoe Riddle zijn succes zal voortzetten in de dynamische en competitieve wereld van het professionele worstelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws