🎥 Granaatwerper ontploft tijdens Sambo worsteltoernooi: 'Complete chaos' Nieuws
Nieuws

🎥 Granaatwerper ontploft tijdens Sambo worsteltoernooi: 'Complete chaos'

🎥 Granaatwerper ontploft tijdens Sambo worsteltoernooi: 'Complete chaos'

Een schokkend incident vond plaats tijdens een sambo toernooi in Sportfaciliteit Nr. 3 in Melitopol, Oekraïne, waarbij een man per ongeluk een granaatwerper afvuurde. Dit incident, dat veel erger had kunnen aflopen, werd vastgelegd op video en gedeeld op sociale media.

De video toont het moment waarop de granaatwerper, die werd getoond door een soldaat in een gebied dat nu onder Russische controle staat, onbedoeld afging. De begeleidende tekst bij de clip luidde: "Het gebied wordt nu gecontroleerd door Rusland en een soldaat was zijn granaatwerper aan het showen toen deze afging. Wild. Dit was blijkbaar een sambo toernooi, geen judo".

Reactie van Ivan Fedorov

Ivan Fedorov, het hoofd van de Militaire Administratie van Zaporizhzhia Oblast, bevestigde dat de explosie werd veroorzaakt door het per ongeluk afvuren van de granaatwerper.

Dit incident benadrukt de gevaren van het hanteren van dergelijke wapens in publieke ruimtes, vooral tijdens evenementen zoals sporttoernooien.

Snelle reactie van hulpdiensten voorkomt erger

Dankzij de snelle reactie van de eerste hulpverleners kon erger worden voorkomen. Zij haastten zich om medische hulp te bieden aan de betrokkenen.

Gelukkig leidde hun prompte actie ertoe dat ziekenhuisopname voor de getroffen personen vermeden kon worden. Dit incident onderstreept het belang van veiligheid en alertheid bij evenementen waar wapens aanwezig zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws