'Ik sloop je compleet!' Logan Paul bedreigd door UFC ster Paddy the Baddy Nieuws
Nieuws

'Ik sloop je compleet!' Logan Paul bedreigd door UFC ster Paddy the Baddy

'Ik sloop je compleet!' Logan Paul bedreigd door UFC ster Paddy the Baddy

Paddy Pimblett, een prominente figuur in de UFC, een gewaagde waarschuwing gericht aan Logan Paul. Deze waarschuwing volgt op Paul's uitdaging aan Pimblett voor een gevecht in de MMA-arena. De spanning tussen deze twee sterren, die elk in hun eigen veld bekendheid genieten, heeft geleid tot een reeks van verbale confrontaties.

De vete tussen Paddy Pimblett en Logan Paul vindt zijn oorsprong in 2022. Logan Paul, oorspronkelijk een YouTuber die zich later wendde tot worstelen, daagde Pimblett uit tijdens de 'True Geordie' podcast. Deze uitdaging werd niet licht opgevat door 'Baddy' Pimblett, die op zijn beurt scherpe opmerkingen maakte richting Paul. Dit leidde tot een reeks van wederzijdse provocaties.

Pimblett's dreigende waarschuwing

In een recente uitspraak op de 'Happy Hour Podcast', reageerde Pimblett op de uitdaging van Paul. Hij waarschuwde dat hij Pauls kniebanden op twaalf plaatsen zou kunnen beschadigen, waardoor Paul mogelijk nooit meer zou kunnen lopen.

Pimblett vervolgde met een tirade waarin hij Paul bespotte voor zijn ambitie om in MMA te vechten, hem een 'grote sapkop' en een 'echte loser' noemend.

Logan Pauls vechtcarrière: Van YouTube naar de boksring

Logan Paul begon zijn vechtcarrière met een bokswedstrijd tegen mede-YouTuber KSI, maar behaalde niet het gewenste resultaat. Later nam hij deel aan een expositiegevecht tegen bokslegende Floyd Mayweather, dat onbeslist eindigde. In 2023 behaalde hij zijn eerste boksoverwinning tegen Dillon Danis.

Pimblett beschuldigde deze wedstrijd echter van opgezet spel en bleef Paul bespotten.

Pimblett's triomf en de onwaarschijnlijkheid van een gevecht

Paddy Pimblett behaalde onlangs een overwinning tegen Tony Ferguson bij UFC 296. Na een jaar afwezigheid wegens een enkelblessure, keerde hij terug met een dominante prestatie. Gezien het gebrek aan MMA-ervaring van Paul en het verschil in gewichtsklassen, lijkt een gevecht tussen hen onwaarschijnlijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws