John Cena komt met een verrassende aankondiging tijdens Money in the Bank Pro Wrestling
Pro Wrestling

John Cena komt met een verrassende aankondiging tijdens Money in the Bank

John Cena komt met een verrassende aankondiging tijdens Money in the Bank

In een volgepakte O2 Arena te Londen waren de WWE fans klaar voor Money in de Bank dat begon met de Ladder match bij de heren.

Men's money in the bank ladder match (met Damien Priest, Santos Escobar, Butch, Ricochet, LA Knight, Shinsuke Nakamure en Logan Paul).

De match begon met dat alle deelnemers Logan Paul omsingelde. Dit omdat de YouTube ster zichzelf in de match heeft gepraat. Logan kreeg aardig wat klappen, en al gauw was het iedereen voor zichzelf. Iedereen liet zich goed zien dat ze allemaal zo snel mogelijk de ladder op wilde gaan om die koffer te pakken. Logan dacht zelf even een samenwerking te hebben tijdens de match met Damien Priest door samen twee tafels neer te zetten, maar Damien was het al gauw zat en gooide Logan al een paar meter verderop. Gaandeweg waren LA Knight en Logan Paul samen onderweg naar de koffer op de ladder.

Maar Richochet stak daar een stokje voor en gaf de ladder een douw waar LA Knight en Logan Paul op stonden en beide gingen door de tafel heen die waren neergezet. Alle finishers waren gedaan en uiteindelijk stond alleen LA Knight nog overeind die uiteindelijk ook probeerde de ladder op te klimmen. Maar dan was daar Damien Priest die uiteindelijk ook de ladder op klom en LA van de ladder gooide. Priest pakte tot vele verbazing van vele, en gejoel van het publiek de koffer. Winnaar: Damien Priest.

Undisputed Women's Tag Team Championship Match (Ronda Rousey en Shayna Baszler vs Raquel Rodriguez en Liv Morgan).

Het begin liep zoals verwach. Ronda en Shayna namen al vrij snel de controle. En op het moment dat Raquel en Liv het momentum weer leken te krijgen, dacht Ronda de match onder controle te krijgen. Maar dan wordt ze van achteren aangevallen door Shayna die vervolgens de ring uit liep. Raquel en Liv deden hun finishing move en wonnen de match uiteindelijk. ( Winnaars en nieuwe Women's Undisputed tag team champions: Raquel Rodriguez en Liv Morgan ).

Intercontinental Championship ( Gunther vs Matt Riddle )

De match startte stroef voor Matt die geblesseerd kwam oplopen na de aanval van Gunther afgelopen week op Smackdown. Veel hardhitting moves, maar dat was teveel voor Riddle die uiteindelijk in een submission move werd door Gunther aan de enkel waardoor hij moest aftikken. Winnaar en Intercontinental champion: Gunther.

Maar op het moment dat Gunther zijn overwinning aan het vieren was, Komt Drew McIntyre naar de ring onder luid gejuich van de WWE universe en trakteerde het publiek met een Claymore Kick op Gunther.

Cody Rhodes vs Dominik Mysterio

De match begon met Dominik die hele tijd werd uitejouwd door het publiek in de O2 Arena in Londen. Dominik sloeg Cody een paar keer en dook geregeld weg van zijn tegenstander. Cody deed op een gegeven moment de gips van zijn linkerhand af en de achtervolging werd ingezet. Nadat Dominik dacht te hebben gewonnen, nam Cody al snel de controle over met Crossroades en won de match. Winnaar: Cody Rhodes.

Na een kleine onderbreking komt uit het niets WWE legende John Cena naar de ring onder luid gejuich van het publiek en het dak ging eraf.

John ging vertellen hoe goed het voelde om na 20 jaar weer een Pay Per View in Engeland te houden en gaf daarbij de schuld aan de mensen die de beslissingen namen. Hij verklaarde ook dat het publiek in Engeland onder gewaardeerd werd en dat werd ontvangen met een Thank you Cena chant. Maar John Cena liet iedereen weten dat er een Wrestlemania eraan zit te komen in Engeland en iedereen ging uit zijn dak. Maar dan word John onderbroken door voormaling NXT talen Grayson Waller, en die walgde van het idee dat er een Wrestlemania in Engeland gehouden en riep dat het in Australie moest worden gehouden, dat werd hem natuurlijk niet in dank afgenomen. Grayson probeerde Cena te overtuigen mee te gaan, om vervolgens van Cena een Attitude Adjustment te krijgen en John Cena liep onder applaus weg.

Women's Money in the bank ladder match ( Bayley, Io Skye, Zoey Stark, Trish Stratus, Zelina Vega, Becky Lynch).

Het begon net zo chaotisch als bij de heren. Voordat de bel begon, vielen de dames elkaar al aan. Vooral Io Skye viel op met dat ze geregeld van de top rope sprong of van de ladder. Veel oh my momenten van bijvoorbeeld Zelina die Zoey met een power bomb op een ladder gooide en beide waren al gauw uitgeschakeld. Dan klimt Becky de ladder op met Bayley. Maar Becky had een setje handboeien aan de linker had en dat zag Bayley. Io Skye maakte daar misbruik van en boeide de linkerhand van Becky vast aan die van Bayley. Io klimt dan ook de ladder op terwijl Becky en Bayley kansloos waren halverwege de ladder. Io eindigde boven en pakte de koffer. Winnaar Women's money in the bank match: Io Skye.

World Heavyweight Championship Match ( Seth Rollins vs Finn Balor).

Seth begon geblesseerd aan the match, na de vele aanvallen van Finn bij Raw en live shows. Beide heren deden hun moves over en weer, terwijl de kersverse Money in the bank winnaar bij de heren, Damien Priest, naar de ring kwam lopen. Hij ging naast de commentators zitten en volgde de match. Maar op het moment dat Seth eigenlijk kansloos was en Finn zijn finisher wou doen, stond Damien op en raakte Finn afgeleid. Seth zag zijn kans, en Finn kreeg een Curb Stomp van Seth. Winnaar World Heavyweight Championship: Seth Rollins.

Seth Rollins liep weg, en Finn Balor bleef met Damien Priest discussie voeren.

Kayla Braxton was in een skybox met de Undisputed tag team champions bij de heren, Kevin Owens en Sami Zayn. Beide heren zaten daar en gaven aan dat ze veel zin hadden in de main event.

Bloodline Civil War (Roman Reigns, Solo Sikoa vs The Usos).

Wat opvallend was aan de match en erg grappig was dat Roman de hele tijd werd uitgejouwd waarop zijn reactie was dat Londen de meest waardeloze plek was en dat ze allemaal idioten waren. De match zelf begon gelijk met een krachtmeting in het voordeel van Roman en Solo. Maar Jimmy en Jey gaven niet op en leken het momentum aan hun kant te hebben. Maar wat Roman en Solo ook probeerde, de Usos gaven maar niet op. Sikoa werd op een gegeven moment uitgeschakeld met 2 super kicks en viel uit de ring. Roman was alleen in de ring met de Usos en kreeg ook 2 super kicks. Jey deed nog een splash op Roman voor de drie tellen. Winnaars: The Usos.

Jimmy en Jey bleven overeind staan in de ring staan en vierde de overwinning met de fans. Bijzonder was dat dit de eerste keer was in ruim 2.5 jaar tijd dat Roman drie tellen kreeg op een Pay Per View.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws