Alle WWE WrestleMania 39 Matches op een rij! Roman Reigns vs. Cody Rhodes Pro Wrestling
Pro Wrestling

Alle WWE WrestleMania 39 Matches op een rij! Roman Reigns vs. Cody Rhodes

Alle WWE WrestleMania 39 Matches op een rij! Roman Reigns vs. Cody Rhodes

WrestleMania keert dit weekend van 1 april terug naar Californië voor een tweedaags spektakel met als headliner WrestleMania Roman Reigns vs. Cody Rhodes.

WrestleMania 39, het grootste jaarlijkse evenement van WWE, keert terug naar Hollywood. Een grote wedstrijd tussen de onbetwiste WWE-wereldkampioen Roman Reigns en Royal Rumble-winnaar Cody Rhodes zal de tweedaagse evenementen vanuit het SoFi Stadium in Inglewood, Californië op zaterdag 1en zondag 2 april headlinen.

WWE WrestleMania 39 wedstrijden 2023 

Onbetwist WWE Universal-kampioenschap -- Roman Reigns (c) vs. Cody Rhodes:

Rhodes keerde na een afwezigheid van zeven maanden terug bij de Royal Rumble om een volledig gescheurde borstspier te genezen. Rhodes deed mee aan de gelijknamige wedstrijd op nummer 30 en schakelde GUNTHER uit om zijn ticket voor het hoofdevenement van WrestleMania te ponsen. Reigns en Rhodes hebben sindsdien een lange reeks hersenspellen gespeeld, en Rhodes behaalde een grote overwinning op Solo Sikoa, waarmee een einde kwam aan Sikoa's ongeslagen streak sinds hij zich bij The Bloodline op het hoofdrooster voegde.

SmackDown Women's Championship -- Charlotte Flair (c) vs. Rhea Ripley:

Ripley was de koploper die de Royal Rumble-wedstrijd voor dames won en deed precies dat. Ripley kwam binnen op nummer 1 en vestigde het record voor de langste prestatie in een traditionele Rumble-wedstrijd voor vrouwen op weg naar het winnen van het gevecht. Ripley daagde de volgende avond officieel SmackDown-dameskampioen Flair uit tijdens een wedstrijd tegen Raw-dameskampioen Bianca Belair.

Raw Women's Championship -- Bianca Belair (c) vs. Asuka:

Ripley's beslissing om Flair uit te dagen zorgde ervoor dat Belair geen wedstrijd meer had in WrestleMania. Autoriteitsfiguur Adam Pearce kondigde aan dat een Elimination Chamber-wedstrijd de nummer 1 kanshebber voor Belair's Raw Women's Championship op WrestleMania zou bepalen. Asuka was in staat om Liv Morgan, Carmella, Raquel Rodriguez, Nikki Cross en Natalya te overleven om haar ticket naar WrestleMania te slaan.

Onbetwist WWE Tag Team Championship -- The Usos (c) vs. Sami Zayn & Kevin Owens:

Zayn en Owens hebben hun eigen problemen gehad met The Bloodline. Jey Uso stond Zayn bij nadat Zayn ruzie had met de groep, maar keerde zich uiteindelijk tegen zijn beste vriend en schold hem uit omdat hij dacht dat hij een vriend zou kiezen in plaats van familie. Zayn probeerde wekenlang om zich te herenigen met Owens voordat de oude vrienden het eindelijk omhelsden. Zoals verwacht, zal die reünie ertoe leiden dat Zayn en Owens er eindelijk een proberen te krijgen op The Bloodline door de tagtitels van The Usos op WrestleMania over te nemen.

Brock Lesnar vs. Omos:

Ondanks het feit dat hij de zaken met Bobby Lashley in de Elimination Chamber niet echt kon regelen, werd Lesnar snel in een nieuw programma geschud toen MVP een uitdaging voor Lesnar opstelde om het hoofd te bieden aan de torenhoge Omos bij WrestleMania. Lesnar verscheen op Raw en vroeg MVP om hem tijdens de wedstrijd te verkopen, wat MVP tot tevredenheid van Lesnar deed. Na verrassend hartelijk te zijn geweest, raakte Lesnar uiteindelijk MVP met de F5 nadat MVP per ongeluk maneschijn in zijn gezicht spuugde terwijl ze proostten om het nieuwe officiële gevecht te vieren. Omos heeft tot nu toe elke fysieke confrontatie tussen de twee reuzen overwonnen.

Seth Rollins vs. Logan Paul:

Optredens van beroemdheden zijn sinds het begin verbonden met het weefsel van WrestleMania. Paul is naar voren gekomen als een van de meest atletisch briljante cross-overs van beroemdheden in het professionele worstelen. Zijn wedstrijd tegen Reigns bij Crown Jewel kreeg lovende kritieken. Zeker, Reigns heeft het zware werk gedaan, maar Paul heeft van zijn kant te veel geleverd. Paul keerde terug van een blessure als een verrassende deelnemer aan de Royal Rumble-wedstrijd voor heren en schakelde Rollins uit. Toen Rollins een van de laatste twee mannen was die in de Elimination Chamber stonden, kwam Paul tussenbeide, schakelde Rollins uit en stond Austin Theory toe zijn Amerikaanse kampioenschap te behouden. Paul heeft Rollins meerdere keren uitgeschakeld met een enkele stoot, waarmee hij zijn bekwaamheid als bokser uitspeelde.

Kampioenschap Verenigde Staten -- Austin Theory (c) vs. John Cena:

Een match tussen Theory en Cena is besproken sinds Theory op het onafhankelijke toneel was. Dus toen Cena vóór WrestleMania op Raw zou verschijnen, leek het een goed idee wat het eindresultaat van dat alles zou zijn. Inderdaad, Theory confronteerde Cena en legde de uitdaging neer, die Cena weigerde voordat ze Theory op de microfoon liet horen en zei dat Theory niet klaar was voor dat niveau van concurrentie. Tegen het einde van het segment stemde Cena in met de wedstrijd, maar om de fans een plezier te doen, niet om Theory te geven wat hij wilde.

Becky Lynch, Lita & Trish Stratus vs. Damage CTRL:

Lynch's problemen met Damage CTRL zijn al geruime tijd aan de gang. Lita keerde terug naar WWE om Lynch te helpen Bayley te verslaan in een wedstrijd met stalen kooien, wat ertoe leidde dat het paar samenwerkte om Dakota Kai en IYO SKY te bevechten om de titels van de damestag. Lynch en Lita slaagden erin de riemen te pakken met behulp van een terugkerende Stratus. Dit leidde tot de verwachte uitdaging voor een tag van zes vrouwen bij WrestleMania, die Damage CTRL snel accepteerde.

Edge vs. Finn Balor (Hell in a Cell):

Edge en Balor zijn verwikkeld in een verhitte vete sinds Balor zich tegen Edge keerde en The Judgement Day overnam. Na het winnen van hun "I Quit" -wedstrijd door te dreigen dat Rhea Ripley een Con-Chair-To aan Beth Phoenix zou bezorgen, leek Balor de overhand te hebben gekregen op zijn rivaal. Phoenix en Edge kwamen terug en wonnen een mixed tag-wedstrijd tegen Balor en Ripley in Elimination Chamber. Nu ontmoeten de twee mannen elkaar nog een keer, dit keer op het grootste podium in het worstelen en in Hell in a Cell. Balor voegt meer brandstof toe aan het gevecht en heeft aangegeven dat hij de wedstrijd zal betreden in volledige "Demon" persona.

Intercontinentaal kampioenschap -- Gunther (c) vs. Sheamus vs. Drew McIntyre:

McIntyre en Sheamus streden op SmackDown waarbij de winnaar zijn ticket voor een wedstrijd met Gunther in WrestleMania sloeg. Imperium viel beide mannen aan tijdens de wedstrijd, wat leidde tot een diskwalificatie zonder duidelijke winnaar. Als gevolg hiervan werden beide mannen uitgeroepen tot uitdagers voor de titel bij WrestleMania. Sheamus en Gunther hebben al een reeks geweldige wedstrijden achter de rug.

Liv Morgan en Raquel Rodriguez vs. Natalya en Shotzi vs. Ronda Rousey en Shayna Bazler vs. Chelsea Green en Sonya Deville:

In de aflevering van SmackDown van 17 maart werd aangekondigd dat er een fatale viervoudige tagteam WrestleMania showcase-wedstrijd zou plaatsvinden. Mogan en Rodriguez kwalificeerden zich als eersten door Emma en Tegan Knox te verslaan. Natalya en Shotzi kwalificeerden zich door Xia Li en Lacey Evans te verslaan; Ondertussen kregen Rousey en Bazler gratis toegang tot de wedstrijd. Green en Deville kwalificeerden zich voor de laatste pre-WrestleMania Raw door Michin en Candice LeRae te verslaan.

Braun Strowman & Ricochet vs. The Street Winsten vs. Alpha Academy vs. Viking Raiders:

Er is een speciale wedstrijd van vier teams aangekondigd voor de kaart, waardoor enkele basisspelers de kans krijgen om hun vaardigheden te demonstreren op het grootste podium in het worstelen.

Dominik Mysterio vs. Rey Mysterio:

Na een lange opbouw waarbij Rey Raw verliet voor SmackDown om weg te komen van zijn zoon, deed Dominik eindelijk een officiële uitdaging voor een wedstrijd in WrestleMania. Rey weigerde, wat ertoe leidde dat Dominik hem beledigde. Terwijl Rey volhoudt dat hij nooit met zijn zoon zal worstelen, duwde Dominik hem over de rand door Rey's vrouw en dochter op de eerste rang niet te respecteren. Rey sloeg Dominik in de aflevering van SmackDown van 24 maart en accepteerde zijn uitdaging voor WrestleMania.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws