Zwarte lijst: UFC-ster Khabib wil 'naar ventje' Covington straffen Nieuws
Nieuws

Zwarte lijst: UFC-ster Khabib wil 'naar ventje' Covington straffen

Zwarte lijst: UFC-ster Khabib wil 'naar ventje' Covington straffen

Khabib Nurmagomedov, voormalig UFC-kampioen heeft het helemaal gehad met Colby Covington. De Rus wil deze op een zwarte lijst voor het beledigen van mede UFC'er Jorge Masvidal's kinderen.

Maandag zocht Masvidal zijn rivaal Covington op in een restaurant in Miami, en sloeg zijn voormalige beste vriend maar nu vijand meerdere keren in het gezicht. Masvidal werd gisteravond door de politie opgepakt en heeft een paar aanklachten aan zijn broek.

Nurmagomedov, een voormalig UFC lichtgewicht kampioen, is zelf geen onbekende in buitenschoolse actie waarbij een rivaal betrokken is. Hij werd geschorst voor zijn vechtpartij met Conor McGregor tijdens UFC 229 in 2018 in het publiek. Voorafgaand had de Ier Nurmagomedov tot op het bot beledigd en diens gezin er in mee getrokken.

Stop met beledigen

Iets wat Covington ook deed met Masvidal voor hun gevecht eerder dit jaar. ,,Als je sterker bent dan iemand in de MMA-kooi, wil dat nog niet zeggen dat je zijn kinderen mag beledigen", schrijft Nurmagomedov vandaag op social media. Masvidal zijn rematch tegen Covington en nu blijkt dat deze diens kinderen kinderen op de hak nam.

De Rus is verbijsterd dat de politie er zelfs maar bij betrokken is geraakt na het vermeende incident. Hij trekt de aanklacht tegen Masvidal in twijfel. Nurmagomedov roept als gevolg daarvan op dat Covington door medestrijders op de zwarte lijst zou worden gezet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws