UFC-ster Masvidal opgepakt en in de cel gesmeten (video) Nieuws
Nieuws

UFC-ster Masvidal opgepakt en in de cel gesmeten (video)

UFC-ster Masvidal opgepakt en in de cel gesmeten (video)

Jorge Masvidal is gearresteerd voor zijn vechtpartij met Colby Covington. Hij wordt verdacht van het toebrengen van lichamelijk letsel. De twee UFC-vechters raakte eerder deze week met elkaar in gevecht bij een restaurant in Miami.

De arrestatie komt voort uit een vermeende woordenwisseling tussen Masvidal en UFC-ster Colby Covington op maandagavond in een restaurant in Miami Beach. Masvidal zit momenteel in hechtenis in Miami tegen een borgsom van $ 15.000.

De politie van Miami Beach begon dinsdag met het onderzoeken van de zaak en identificeerde Masvidal als de verdachte en Covington als het slachtoffer van het incident. Volgens een politierapport beweerde Covington dat Masvidal hem twee keer in het gezicht sloeg.

Flinke schade

Het rapport stelt ook dat Covington een gebroken tand heeft opgelopen. Het slachtoffer beweert dat zijn Rolex-horloge, met een waarde van $90k, beschadigd was en ongeveer $15k aan reparaties nodig heeft vanwege krassen en een gebroken polsbandje.

De politie van Miami zegt ook dat Jorge Masvidal's rechterhand en knokkels waren gehecht en zichtbaar letsel hadden. Covington en Masvidal, die de afgelopen jaren bittere rivalen zijn geworden, vochten onlangs in hun langverwachte wraak wedstrijd bij UFC 272 op 5 maart. Masvidal verloor en kwam naar verluidt nu verhaal halen bij Covington omdat deze beledigingen over diens kinderen had geuit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws