Zwaar mishandeld! Arrestatie video MMA-vechter roept afschuw op Nieuws
Nieuws

Zwaar mishandeld! Arrestatie video MMA-vechter roept afschuw op

Zwaar mishandeld! Arrestatie video MMA-vechter roept afschuw op

Jamahal HIll UFC-kampioen en fans eisen gerechtigheid terwijl gruwelijke beelden van MMA-vechter Dylan Kammeraad viraal gaan.

MMA-fans en Hill reageren op een nogal verontrustende clip van een voormalige MMA-vechter genaamd Dylan Kammeraad. De beelden, die zeer recent werden vrijgegeven, kwamen als een schok nadat ze lieten zien hoe Kammeraad werd behandeld ten tijde van zijn arrestatie in 2012.

Naast de schokkende aard ervan, wat de fans verbaasde vóór zijn arrestatie, had Kammeraad, nu 33, eerder gevochten en de huidige UFC licht zwaargewicht kampioen Jamahal Hill verslagen. In een tweet waarin hij zijn schrik en teleurstelling over het nieuws uitdrukte, beweerde Hill dat Kammeraad een van de sterkste mannen was die hij in zijn carrière tegenkwam.

UFC-kampioen Jamahal Hill deelt schokkende clip van MMA-vechter in politiehechtenis

"Hoop dat je gerechtigheid krijgt", schreef Hill. De video gepubliceerd door 'Indisputable with Dr. Rashad Richey' op YouTube, lokte veel reacties uit. Een meerderheid van hen uitte hun teleurstelling over de autoriteiten, en natuurlijk vanwege wat de beelden onthulden.

Na het vrijgeven van de beelden hebben velen opgeroepen om de betrokkenen ter verantwoording te roepen. En met de betrokkenheid van de licht zwaargewicht kampioen Hill hopen deze te zien dat Kammeraad de gerechtigheid krijgt die hem van nature toekomt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws