Zoon topkickbokser Nieky Holzken tekent uniek sponsor contract
Home / Nieuws / Zoon topkickbokser Nieky Holzken tekent uniek sponsor contract

Zoon topkickbokser Nieky Holzken tekent uniek sponsor contract

Zoon topkickbokser Nieky Holzken tekent uniek sponsor contract

De 14-jarige zoon van kickbokskampioen Nieky Holzken, Geraldo tekende donderdag een sponsor contract met het merk Venum.

Geraldo Holzken is hier mee de jongste atleet die een sponsor deal maakt niet Venum. De jongen zeer talentvolle vechter stapt hiermee nog verder in de voetstappen van zijn beroemde vader. Verwacht wordt dat Geraldo een grote naam in de sport gaat worden de aankomende jaren.

Venum speelt hier goed op in door het jonge talent op contract te zetten en als boegbeeld voor de jeugd te gebruiken. “Ik kan eerlijk en met trots zeggen dat vanavond een heel grote mijlpaal voor mij was. Ik heb de kans gekregen om een sponsordeal te tekenen met Venum als jongste atleet ter wereld, “zegt Geraldo.

Trots

“Ik ben zo trots dat ik dit heb bereikt, maar we weten allemaal dat ik dit niet had kunnen doen zonder mijn trainer Sjef Weber die me pusht om de beste te zijn die er is. Ook bedankt Cantera management voor het voor ogen hebben van mijn belang en voor het begeleiden van mij op deze weg.”

“Maar ik wil mijn moeder Nana Holzken en vader Nieky Holzken het meest bedanken. Zonder jullie beiden zou ik niet zijn waar ik nu ben en daarvoor kan ik jullie niet genoeg bedanken,” aldus Geraldo. De kickbokser heeft van huis uit de sport met de paplepel mee gekregen en werkt naast zijn aanwezige talent hard om de top te bereiken.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page