Zoon topkickbokser Nieky Holzken: ‘Niemand gaat mij stoppen’ Nieuws
Nieuws

Zoon topkickbokser Nieky Holzken: ‘Niemand gaat mij stoppen’

Zoon topkickbokser Nieky Holzken: ‘Niemand gaat mij stoppen’
Zoon topkickbokser Nieky Holzken: ‘Niemand gaat mij stoppen’

De appel valt niet ver van de boom binnen de familie van kickbokskampioen Nieky Holzken. Zoon Geraldo volgt in vaders voetstappen.

Wat is er mooier voor een vader om zijn zoon in diens voetstappen te zien treden. Topkickbokser Nieky Holzken kan trots zijn op zijn 14-jarige zoon Geraldo, zelf een begenadigd kickbokstalent. In een interview met ED.nl doet hij uit de doeken hoe hij zijn toekomst ziet in de sport.

‘Niemand gaat mij stoppen!’, zegt Geraldo zelfverzekerd en een dergelijke instelling moet je als toekomstig topsporter in huis hebben. Van huis uit heeft Geraldo dan ook het goede voorbeeld, een hard werkende vader die wereld successen behaalde in het kickboksen en boksen. En opa Sjef, trainer en coach die aan de voet het succes staat.

Niet te stoppen

Het talent van Geraldo valt ook op bij grote bedrijven en hij is dan ook gevraagd door het sportmerk Venum als ambassadeur. ,"Heel bijzonder vindt Geraldo zelf, ik ben het eerste kind dat door het merk Venum wordt gevraagd. Ik mag kleren uitzoeken en we gaan wat foto-shoots doen. Over geld komen we in de toekomst wel een keer te spreken, als ik achttien ben,” zegt de jonge kickbokser tegen ED.nl.

Vader Nieky die als geen ander weet hoe het is om in de spotlights te staan zegt: "Hij gaat er goed mee om, met de aandacht. En anders houd ík hem wel bij de les. " Wat het kickboksen betreft is het doel van Geraldo duidelijk: "Ik wil ooit wereldkampioen worden, daarin gaat niemand mij stoppen. En als vervolgopleiding wil ik graag naar het CIOS toe”, zegt hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws