ZIEN! Promo video Jake Paul vs Anderson Silva gevecht Nieuws
Nieuws

ZIEN! Promo video Jake Paul vs Anderson Silva gevecht

ZIEN! Promo video Jake Paul vs Anderson Silva gevecht

De komende bokswedstrijd tussen YouTuber Jake Paul en voormalig UFC-middengewicht kampioen Anderson Silva is over 15 dagen. Paul lanceerde de officiële pre-fight trailer op zijn sociale media-accounts en op zijn YouTube-kanaal, die hieronder te zien is.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 29 oktober in het Footprint Center in Phoenix. Paul, 25, is 5-0 in het boksen, maar heeft nog nooit een tegenstander ontmoet met eerdere bokservaring (met uitzondering van Tyron Woodley.

Bokservaring

Paul heeft overwinningen op voormalige UFC-vechters Woodley en Askren, evenals voormalig NBA-opvallende Nate Robinson en YouTuber Ali Enson Gib. Silva, 47, is 3-0 in het boksen. Na zijn UFC-vertrek in 2020, betrad Silva de bokswereld opnieuw.

In zijn eerdere boksoptredens won Silva via een split decision van Julio Cesar Chavez Jr. en schakelde Tito Ortiz uit. Onderstaan de complete fightcard van het Jake Paul vs. Anderson Silva event.

Jake Paul vs. Anderson Silva
Le'Veon Bell vs. Uriah Hall
Antonio Nieves vs. Alexandro Santiago
Jeremiah Milton vs. Quintin Sumpter
Phillip Carmouche vs. Eliezer Silva

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws